reklama

Autori môžu posielať svoje príspevky do súťaže Literárny salón trnavskej knižnice do 20. augusta

Už 20. augusta 2022 je termín uzávierky literárnej súťaže vo vlastnej tvorbe pre mládež a dospelých, ktorú pod názvom LITERÁRNY SALÓN organizuje Knižnica Juraja Fándlyho v Trnave.

Ak máte „v šuplíku“ niečo napísané a chcete si v súťaži zmerať sily, či len chcete, aby vaše výtvory posúdila odborná porota a poradila vám ako ďalej v písaní, neváhajte a zašlite svoje dielka (poéziu či prózu, vrátane prihlášky a súhlasu so spracovaním osobných údajov) do Knižnice Juraja Fándlyho v Trnave

Podrobnosti o súťaži nájdete na: https://www.kniznicatrnava.sk/sk/literarny-salon-trnava.

Vyhodnotenie súťaže bude v októbri 2022 a víťaza čaká finančná odmena.

Svoje príspevky zasielajte na e-mailovú adresu edolnikova@kniznicatrnava.sk.

Ľubica Malá, KJF

Ulož ako PDF
Napísal 7. augusta 2022 10:47. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.