reklama

Bapka Blašková vydala šiestu knihu, odprezentuje ju v Zrkadlovej sieni

V stredu 5. októbra privíta Zrkadlová sieň Divadla Jána Palárika v Trnave regionálnu autorku a členku Fóra humoristov Janku Blaškovú. Kto pozná jej knihy, tak už vie, že patrí k ľuďom, ktorých by mal aj Anton Bernolák rád. Píše totiž tak ako počuje – „po trnafsky“.

Napriek tvrdosti ale, ako píše v doslove k jej najnovšej knihe Pavol Tomašovič, „píše i hovorí, ako „očuje srdcom“.

Tvrdosť nech vás teda neodradí. Bapka, alias Janka Blašková, už „po šesté“ prináša svoje texty plné vtipných príhod a láskavého humoru, zážitkov a rokmi nadobudnutých skúseností, plné radostí, ale aj sklamaní, ale predovšetkým hlbokej ľudskej spolupatričnosti a porozumenia, kde „tvrdosť jazyka chráni mäkkosť srdca“.

Ak chcete ľudsky pookriať, neváhajte prísť na prezentáciu najnovšej knihy Bapkine Blaškoviny po šesté.

Prísnymi sudcami nového titulu budú Pavol Tomašovič a Peter Roháč a čas na regeneráciu bránice bude vypĺňať Duo Live Guitars (Pavel Opatovský a Jozef „Laci“ Pagáč).

Ľubica Malá, Knižnica Juraja Fándlyho v Trnave

Ulož ako PDF
Napísal 1. októbra 2022 10:17. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.