reklama

Mladí umelci sa predstavia na Večeri talentov už tento štvrtok

Občianske združenie Lifestarter už po tretí krát organizuje podujatie s názvom Večer talentov. Uskutoční sa vo štvrtok 6. októbra od 18.00 hodiny v komunitnom priestore Cukrovar Point na Šrobárovej 6 v Trnave.

Večer talentov chce aj v tomto roku vytvoriť priestor pre nadaných hudobníkov, literátov či výtvarníkov, aby sa v inšpirativnom prostredí stretli, predstavili svoju tvorbu a tým obohatili divákov o nezabudnuteľný kultúrny zážitok.

Účastníci sa môžu tešiť na hudobníčku Michaelu Hečkovú, hudobníkov Mateja Vanča, Lukáša Partla, Samuela Smutného, poetku Marcelu Izakovičovú (a.k.a Porušená holká) či výtvarníkov manželov Ličkovcov a Veroniku Sekerovú znáku (ako Les.i.more).

Výnimočnú atmosféru večera v industriálnom komunitnom priestore dotvorí aj originálny svetelný dizajn architektky Zuzany Tomkovej. Záujemcovia si môžu na oficiálnej stránke vecertalentov.online prečítať viac o podujatí či o účastníkoch projektu z minulých ročníkov.

Podujatie sa realizuje s podporou Európskeho zboru solidarity, sponzorsky sa na ňom podieľa aj firma Herbert sirupy.

Občianske združenie Lifestarter pôsobí v Trnave už od roku 2017 najmä v oblasti vzdelávania a voľného času – okrem uvedeného Večera talentov stojí za projektami Učiaca sa Trnava, EDUpoint či 21HRDINOV. Viac o aktivitách združenia je možné nájsť na www.lifestarter.sk.

(ak, mk)

Ulož ako PDF
Napísal 3. októbra 2022 11:18. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.