reklama

Pozvánka: V Zavare bude v nedeľu oslava Dňa detí s bohatým programom a atrakciami

Obecný úrad v Zavare v spolupráci s DHZ Zavar a OZ SORA srdečne pozýva deti, rodičov a širokú verejnosť na podujatie Deň detí.

Oslava Dňa detí sa v Zavare stala tradičným podujatím, ktoré si počas posledných rokov našlo v očiach širokej verejnosti veľkú obľubu. Aj v roku 2023 je pre návštevníkov pripravený bohatý program, ktorý zaujme nielen dospelých, ale predovšetkým najmenších.

V rámci programu sa návštevníci môžu tešiť na vystúpenie skupiny Maliny Jam, obľúbenej Dúhalky či Huga Sníčka, ktorí deťom zaspievajú svoje najobľúbenejšie skladby.

Poduajtie sa uskutoční v nedeľu 4. júna 2023 od 13. hodiny v priestoroch Obecného športového areálu.

Deti sa môžu tešiť na jazdu na poníkoch, kolotoče, dinopark, nafukovacie hrady, maľovanie na tvár, hry, prehliadku hasičskej techniky a iné.

Vstupné je 10 eur, pre občanov s trvalým pobytom v obci Zavar sú symbolické 2 eurá na osobu. Deti do 3 rokov budú mať umožnený bezplatný vstup.

Vstupenka zahŕňa neobmedzený vstup na všetky atrakcie v súlade s pokynmi usporiadateľa, kúpiť ju môžete na mieste alebo cez ticketportal.

Samozrejmosťou je bohaté občerstvenie v areáli.

Ulož ako PDF
Napísal 31. mája 2023 15:02. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.