reklama

Mäso od Gašparíka z Trnavy necestuje celé dni v kamiónoch. Firma si zakladá na čerstvosti, bezpečnosti a kvalite svojich výrobkov

Dôraz na čerstvosť a kvalitu surovín zdobí úspešnú trnavskú spoločnosť Róbert Gašparík – Mäsovýroba, s. r. o., od jej založenia. Nič na tom nezmenili ani turbulentné časy rôznych kríz či silná konkurencia najmä zo zahraničia.

Tradičná trnavská firma v záujme zachovania svojho dobrého mena a vysokej kvality výrobkov neustále spolupracuje s overenými domácimi dodávateľmi mäsa a zakladá si na tom, aby na pultoch svojich predajní, vo vlastných prevádzkach ako aj u svojich odberateľov, často v školských zariadeniach, ponúkali len bezpečné, kvalitné a čerstvé mäsové výrobky.

“Mäso k nám necestuje niekoľko dní cez polovicu Európy v kamiónoch,” skonštatoval majiteľ a zakladateľ firmy Róbert Gašparík.

Do trnavského závodu prichádza v skorých ranných hodinách najčerstvejšie mäso, pracovníci ho začnú okamžite spracovávať a následne je prevážané na pulty predajní a do zmluvných zariadení.

“Proces máme vyladený tak, aby naši zákazníci dostávali vždy bezpečné potraviny v najlepšej kondícii. Dôležitým faktorom je aj skutočnosť, že naše prevádzky sú vzdialené len do 50 kilometrov od výroby, vďaka čomu nehrozia riziká spojené s dlhými prevozmi,” zdôraznil.

Ilustračné foto: trnava-live.sk

O kvalite surovín spoločnosti Róbert Gašparík – Mäsovýroba svedčí aj získanie medzinárodne uznávaného hygienického certifikátu ISF.

Štandardom držiteľov certifikátu je prísne dodržiavanie pravidiel výrobnej a hygienickej praxe v procese celého reťazca od dodávky, spracovania, výroby až po predaj a dovoz produktov zákazníkom.

Spoločnosť Róbert Gašparík – Mäsovýroba vznikla už v roku 1995 v Trnave ako malá výrobňa spojená s predajom mäsových produktov.

V súčasnosti zamestnáva v nových moderných priestoroch na Mikovíniho ulici viac ako 130 ľudí, ďalších približne 90 zamestnancov pracuje takmer troch desiatkach vlastných predajní.

Firma je držiteľom viacerých ocenení z rešpektovaných potravinárskych veľtrhov, pri výrobe svojich produktov používa často tradičné chute či recepty starých majstrov z trnavského regiónu.

(PR)

Ulož ako PDF
Napísal 19. septembra 2023 9:21. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama reklama

NAJNOVŠIE ČLÁNKY

reklama

reklama reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.