reklama

Deň otvorených dverí v trnavskej automobilke PSA navštívili tisíce ľudí

Tisíce ľudí, najmä zamestnancov, ich rodinných príslušníkov, známych a ďalších pozvaných hostí využilo v sobotu 25. septembra príležitosť nahliadnuť do výrobných priestorov automobilky PSA Peugeot Citroen v rámci Dňa otvorených dverí.

Na jeden deň sa fabrika, z pásov ktorej v súčasnosti vychádzajú modely Peugeot 207 a Citroen C3 Picasso, zmenila na jednu veľkú krajinu plnú zábavy a poznania. Deň otvorených dverí s podtitulom Cesta okolo nášho sveta zaviedol návštevníkov postupne do Krajiny ocele (lisovňa), robotov (zvarovňa), skladačiek (montážna hala), vo Farebnej krajine sa vyšantili deti, keď mali možnosť pomaľovať karosérie áut, Historická krajiny predviedla čaro veteránov značiek Peugeot a Citroen v sprievode Fanny Fellows a heligonkára Michala Červienku.
Zodpovedná krajina ukázala možnosti triedenia a ďalšieho využitia odpadov, Testovacia krajina zoznámila návštevníkov s postupmi, akými prejde auto, kým sa dostane do predaja. Najmenší sa potešili aj v Detskej krajine so skákacím hradom a detskými atrakciami, Krajina talentov priniesla koncerty a vystúpenia Old School Brothers, Partičky, Tublatanky či skupiny Hrdza.

Hoci výrobné linky boli počas DOD odstavené, návštevníci mali možnosť vidieť „pracovné“ nasadenie robotov v zvarovni, prostredníctvom videí a filmov sa zoznámili s tým, aká je cesta vzniku každého auta, mnohí sa zapojili aj súťaží zručnosti priamo vo výrobných halách. Samotnou atrakciou bola už len možnosť prechádzať sa pomedzi všetky tie tisíce komplikovaných strojov, prístrojov, zariadení, káblov a počítačov.

Fotogaléria:

Ulož ako PDF
Napísal 30. septembra 2010 9:59. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Spoločnosť. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.