reklama

V nedeľu napoludnie pred derby Spartak – Slovan uzatvoria Kollárovu ulicu

Polícia pripravuje podľa slov hovorcu Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trnave Michala Hanusa bezpečnostné opatrenia pred rizikovým futbalovým zápasom medzi klubmi Slovan Bratislava a Spartak Trnava.

Zápas odohrajú v Trnave v nedeľu 6. novembra so začiatkom o 14.30 hodine.

Príchod fanúšikov Slovana na štadión budú opäť monitorovať policajné zložky

„Na verejný poriadok počas zápasu dohliadať policajti z celého kraja. S tým budú súvisieť aj určité obmedzenia, ktoré sa dotknú niektorých občanov a polícia ich nevyhnutne musí vykonať na ochranu majetku a zdravia. Kollárova ulica bude uzatvorená od 12.00 hodiny až do skončenia opatrení. Prosíme občanov, aby rešpektovali pokyny polície a s týmito obmedzeniami už vopred počítali,“ upozornil Hanus.

Kollárova ulica bude neprejazdná približne do 17. hodiny.

Ulož ako PDF
Napísal 2. novembra 2011 15:04. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “V nedeľu napoludnie pred derby Spartak – Slovan uzatvoria Kollárovu ulicu”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.