reklama

CALLANOVA METÓDA = angličtina inak!

Callanova metóda. Čo sa pod týmto pojmom skrýva? Možno si niekto kladie otázku, že čo za ďalšiu prevratnú metódu to znovu prišlo. Na svete sú však aj veci, ktoré skutočne fungujú.

Vyše 40 rokov výučby angličtiny Callanovej metódy v 23 krajinách vo svete ukázalo, že Callanova metóda mala, má a určite bude mať veľký význam.

Prečo? Ide o  progresívnu a efektívnu metódu výučbu angličtiny, ktorá je zameraná na 2 základné stránky jazyka: schopnosť vyjadrovať sa a rozumieť v cieľovom jazyku, teda v angličtine.

Výučba Callanovou metódou je komplexný a systematický postup založený na neustálej komunikácii medzi študentom a učiteľom, prostredníctvom ktorej sa študent učí reagovať na podnety automaticky, nie prekladaním do daného jazyka. Nová slovná zásoba a gramatika sa učí priamo na hodine na základe určitých situačných príkladov.

Našim cieľom je: aby sa ľudia prirodzenou cestou učili anglický jazyk – rozprávaním (neustálou komunikáciou v cieľovom jazyku), ďalej urobiť skutočne všetko pre to, aby boli všetci plnohodnotne pripravení rozprávať v anglickom jazyku, aby sa začiatočníci rýchlo zžili s novou rečou, aby si pokročilí neustále rozširovali svoje zručnosti a vedomosti, a aby bol skutočne čas a peniaze, ktoré ľudia vynakladajú na výučbu angličtiny, priamo úmerný efektu, ktorý očakávajú!

Nové kurzy v zimnom trimestri začínajú 9.1.2017, zápis bude prebiehať 5.1.2017 od 15:00 do 18:00.

Radi Vás u nás privítame a zodpovieme Vám na všetky Vaše otázky. Priamo na zápise Vám bude odporučená vhodná úroveň na základe bezplatného preskúšania.

Pre ďalšie informácie nás môžete kontaktovať na tel.čísle 0905 845 394.

Teší sa na Vás kolektív LANGUAGE CLUB jazyková škola, Paulínska 20, Trnava – budova BALAKOVO, 2. poschodie, č.dverí 228, www.languageclub.sk.

(inzercia)

Ulož ako PDF
Napísal 2. januára 2017 15:33. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.