reklama

Smolenice aj tento rok podporia boj proti rakovine veľkým koncertom na lúke pod zámkom

Už tradične je jedným z vrcholov kampane Na kolesách proti rakovine veľký koncert na lúke pod zámkom v Smoleniciach. Starosta obce Anton Chrvala v spolupráci s producentom koncertu Pavlom Šindlerom opäť pritiahnu na svoju lúku desiatky umelcov všetkých žánrov, ktorých spája jedno: ochota dobročinne, bez nároku na honorár podporiť boj proti rakovine, prispieť k úspechu verejnej zbierky Nadácie Výskum rakoviny.

Tohtoročný, pokojne možno napísať, megakoncert bude v nedeľu 6. augusta 2017 od 14.00 do cca 22.00 hod.

Program už tradične odštartuje bubnovaním vynikajúci súbor Campana batucada. A potom sa to na obidvoch pódiách bude sypať – jedno vystúpenie za druhým pre staršiu generáciu až po tých najmladších, tanec, spev, old time jazz, rock, country, pop a iné žánre.

Producentom a režisérom podujatia je Pavel Šindler, moderátorom podujatia Roman Nadványi.


Koncert sa uskutoční tradične na lúke pod Smolenickým zámkom

A tu je aspoň zoznam účinkujúcich: Nora Blahová; Aďka a psík Orrin, Anna Repková; DUO LAPAJI (Milan Perný a Marek Dragúň); tanečná skupina Oriental Essence, Dominika Mirgová, VIP CREW; Palo Drapák; DomiBand; rocková kapela EDGAR; Folk/Country/Rock skupina SIEDMY ELEMENT; old time jazz kapela Funny Fellows, tanečná skupina STYLEUNITS; ROMAN NADÁNYI & The Band, legenda rocku skupina GLADIATOR, zázračné husle so sprievodom klavíra: Marco Rajt & Pavel Šindler a na záver rocková kapela Rebelent.

Počas celého programu bude prebiehať verejná zbierka pre Nadáciu Výskum rakoviny.

Výnos zbierky poslúži na zakúpenie zariadenia laminárny box pre sterilnú prácu pri analýze zmien v nádorových bunkách a experimentoch zameraných na najmodernejšie spôsoby liečby s využitím progresívnych prístupov z oblasti nanomedicíny. Cena jedného zariadenia je do 12 000 eur.

Podpora cieľov kampane Na kolesách proti rakovine je možná aj odoslaním darcovskej SMS s textom DMS KOLESA (DMS medzera KOLESA) na číslo 877 u mobilných operátorov O2, Orange a Telekom. Správa je spoplatnená sumou 2€, na účet nadácie putuje 96% z každej SMS. Viac info na www.donorsforum.sk.

Nadácia Výskum rakoviny srdečne ďakuje všetkým organizátorom a partnerom, ako aj všetkým účinkujúcim za dobročinné vystúpenia.

A ďalej všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom (finančne, vecne, mediálne, morálne) podporujú toto náročné podujatie.

Ulož ako PDF
Napísal 25. júla 2017 9:07. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava, Z regiónu. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.