reklama

Vo štvrtok popoludní uzavrú pre dopravu prejazd Kollárovou

Polícia upozorňuje vodičov na uzatvorenie Kollárovej ulice pre dopravu vo štvrtok 13. decembra 2018 v čase približne od 16. hodiny do polnoci. Dôvodom je futbalový zápas Európskej ligy Spartak Trnava – Fenerbachce Istanbul na Štadióne Antona Malatinského.

Kollárova ulica nebude prejazdná v úseku od križovatky ulíc Kollárova – Rázusova po križovatku ulice Kollárova – vjazd do podzemných garáží City arény.


Kollárova ulice

Ilustračné foto

„Počas uzávierky ulice bude povolený vjazd pre obyvateľov ulíc v starej časti mesta Trnava (Vajanského, Hlavná a iné) na základe pokynov policajtov,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Trnave Martina Kredatusová.

Polícia upozorňuje, že uzatvorenie Kollárovej ulice, respektíve jej sprejazdnenie, sa môže počas prebiehajúcich opatrení na zabezpečenie verejného úporiadku meniť a bude sa vyvíjať podľa aktuálnej bezpečnostnej situácie.

Polícia žiada obyvateľov, aby s uvedenými obmedzeniami už vopred počítali.

Ulož ako PDF
Napísal 12. decembra 2018 16:48. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “Vo štvrtok popoludní uzavrú pre dopravu prejazd Kollárovou”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.