reklama

Angličtina trochu inak! Vyskúšajte bezplatnú ukážkovú hodinu

Neviete si predstaviť ako inak by sa dala angličtina učiť? Využite jedinečnú možnosť a vyskúšajte bezplatné ukážkové hodiny, ktoré budú prebiehať prvý septembrový týždeň. Radi vám predstavíme metódu, ktorú pri výučbe používame a vy sa budete môcť ľahšie rozhodnúť, či vám metóda vyhovuje a či chcete vyskúšať niečo iné :-)

Naša jazyková škola Language Club je akreditovanou jazykovou školou, ktorá vyučuje angličtinu Callanovou metodóu.

Výučba Callanovou metódou je komplexný a systematický postup založený na neustálej komunikácii medzi študentom a učiteľom, prostredníctvom ktorej sa študent učí reagovať na podnety automaticky, nie prekladaním do daného jazyka.

Nová slovná zásoba a gramatika sa učí priamo na hodine.

Našim cieľom je, aby sa ľudia prirodzenou cestou učili anglický jazyk – rozprávaním (neustálou komunikáciou v cieľovom jazyku), ďalej urobiť skutočne všetko preto, aby boli všetci plnohodnotne pripravení rozprávať v anglickom jazyku, aby sa začiatočníci rýchlo zžili s novou rečou, aby si pokročilí neustále rozširovali svoje zručnosti a vedomosti, a aby bol skutočne čas a peniaze, ktoré ľudia vynakladajú na výučbu angličtiny, priamo úmerný efektu, ktorý očakávajú.

Jesenný trimester začína 9.septembra 2019.

Zápis na jesenný trimester bude prebiehať 3. septembra 2019 od 16:00 do 18:00 pre študentov, ktorí nás už navštevovali a 4.septembra 2019 od 16:00 do 19:00 pre nových študentov.

Ukážkové hodiny budú prebiehať do 4.septembra, stačí sa iba telefonicky zahlásiť na čísle 0905 845 394 alebo mailom na adrese info@languageclub.sk.

Tešíme sa na Vás :-)

(PR)

Ulož ako PDF
Napísal 1. septembra 2019 8:54. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.