reklama

Napriek nedostatku snehu sú zjazdovky v okolí Trnavy v prevádzke

Na sneh skúpa zima nedovoľovala ešte ani v prvej polovici januára 2020 mnohým lyžiarskym strediskám spustiť novú sezónu. V okolí Trnavy sa však napokon vďaka nočným mrazom podarilo prevádzkovateľom dostať na svahy aspoň minimálne množstvo technického snehu.

Aktuálne, 23. januára 2020, si môžu priaznivci zimných športov, ktorí nechcú cestovať príliš ďaleko, zalyžovať na Bezovci, na Pezinskej Babe, v Skilande Stará Myjava aj v Kálnici pri Novom Meste nad Váhom.

FOTO: Skicentrum Kálnica / Miroslav Bušo

Na Bezovci sú otvorené dva svahy – detský s dĺžkou 200 metrov a 300-metrový svah pri chatkách. Hrúbka snehovej pokrývky je od 15 do 35 cm.

V Kálnici sa lyžuje na 300-metrovom úseku zjazdovky, podmienky na lyžovanie hlásia dobré s výškou snehu 25 cm.

Na Pezinskej Babe a Zochovej chate hlásia 35 cm technického a prírodného snehu.

Lyžuje sa aj v Starej Myjave. Na svahu v stredisku Skiland bolo 23. januára do 45 cm snehu, v prevádzke sú dve zjazdovky.

Ulož ako PDF
Napísal 23. januára 2020 9:54. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “Napriek nedostatku snehu sú zjazdovky v okolí Trnavy v prevádzke”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.