reklama

Cyklocentrum Plus poskytuje servis bicyklov a predaj príslušenstva formou osobného odvozu a dovozu

AKTUALIZOVANÉ

Opatrením Vlády SR zo soboty 28. marca 2020 je povolené otvorenie niektorých ďalších prevádzok, medzi ktoré patria aj predajne a servisy bicyklov.

Cyklocentrum Plus oznamuje, že od pondelka 30. marca 2020 bude predajňa otvorená v nasledovných otváracích hodinách: od 9:00 do 12:00, od 12:30 do 17:30.

„Vstup do predajne budeme regulovať v zmysle hygienických požiadaviek Úradu verejného zdravotníctva SR – prosíme vás o vstup s prekrytými hornými dýchacími cestami ( nos a ústa – rúškom, šatkou, v prípade použitia respirátora tiež prekrytým rúškom či šatkou), maximálne 1 zákazník na 25 m2 predajnej plochy, dodržiavajte odstup od inej osoby 2 m, máme pre vás pripravené ochranné rukavice a dezinfekčný prostriedok na ruky, zdvorilo vás žiadame o ich použitie, aby sme spoločne na maximálnu možnú mieru obmedzili šírenie koronavírusu. Tešíme sa na vás.“

Cyklistická sezóna je za dverami, no súčasná kríza neumožňuje predajcom bicyklov a doplnkov otvoriť svoje prevádzky. Opatrenia proti šíreniu koronavírusu poriadne komplikujú aj prípravu strojov na novú sezónu. Trnavské Cyklocentrum Plus sa s touto náročnou situáciou rozhodlo vysporiadať a majiteľom bicyklov poskytuje možnosť servisu, príslušenstva a doplnkov prostredníctvom e-mailových a telefonických objednávok.

Obchody s bicyklami zasiahla kríza v najnevhodnejšom čase. Po dlhej zime, ktorá je pre tento typ biznisu „obdobím sucha“, je práve jar novým a túžobne očakávaným impulzom.

Ľudia pred sezónou nakupujú nielen bicykle, ale aj doplnky, oblečenie, príslušenstvo. Vo väčšom sa rozbieha aj predsezónny servis. Dnes je však pre zavedené opatrenia vlády všetko inak.

Cyklocentrum Plus so sídlom na Námestí J. Herdu 1 v Trnave má svoju predajňu zatvorenú, ale aktuálne poskytuje servis bicyklov, ponúka tiež dovoz náhradných dielov, príslušenstva a doplnkov.

V prípade záujmu poskytuje aj predaj bicyklov s dovozom na adresu zákazníka po telefonickej konzultácii.

Ilustračné foto: Cyklocentrum Plus

„V súčasnej situácii poskytujeme odvoz a dovoz bicyklov od aj k zákazníkom. Pritom dodržiavame prísne bezpečnostné opatrenia – používame rúško a rukavice, rovnako o to zdvorilo žiadame aj zákazníkov. Pri cene servisu (materiál+práca) nad sumu 25 EUR je odvoz a dovoz bicykla v Trnave zdarma, pri nižšej cene je poplatok za túto službu 5 EUR. Platba za vykonaný servis prebieha bezhotovostne. Zákazníkovu vystavíme faktúru, ktorú uhradia prevodom a po pripísaní peňazí na účet im bicykel dovezieme domov alebo podľa vzájomnej dohody,“ informoval majiteľ Cyklocentra Plus Erik Hirner.

Objednávka servisu, prípadne iná požiadavka, prebieha cez e-mail erik.hirner@gmail.com alebo formou SMS správy na čísle 0907 722 988.

Cez tieto kontakty uvedie zákazník svoju požiadavku, napíše svoje meno, telefónne číslo a adresu.Cyklocentrum bude zákazníka kontaktovať a dohodne podrobnosti.

„V súčasnej situácii trvá servis zvyčajne dva až tri dni. Už pri prvej obhliadke bicykla zákazníka informujeme o predbežnej dobe odovzdania bicykla,“ poznamenal Hirner.

Servis a dovoz bicyklov funguje aj pre zákazníkov mimo Trnavy, podmienky stanovujú podľa konkrétnych požiadaviek a kapacitných možností.

Ulož ako PDF
Napísal 27. marca 2020 9:33. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “Cyklocentrum Plus poskytuje servis bicyklov a predaj príslušenstva formou osobného odvozu a dovozu”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.