reklama

Aktuálne uzávierky na území mesta

Do 28. júna potrvá uzávierka Ružovej ulice od križovatky s Tulipánovou po Stromovú ulicu. Dôvodom je rekonštrukcia komunikácie a realizácia nových chodníkov. Následne začnú stavbári s rekonštrukciou Ružovej ulice v druhej časti po Ulicu 9. mája. Tá potrvá do 10. júla. Investorom stavby je mesto Trnava, zhotoviteľom spoločnosť Cesty Nitra.

Rekonštrukcia Ružovej ulice

Na ulici Horné bašty v Trnave  uzavreli v polovici júna miestnu komunikáciu v úseku od križovatky s Hornopotočnou – po križovatku s Pekárskou. Dôvodom uzávierky, ktorá potrvá do 28. júna, je výstavba prípojok inžinierskych sietí pre polyfunkčný dom. Obchádzková trasa bude po Hornopotočnej a druhej časti ulice Horné bašty – Pekárska.

Ulož ako PDF
Napísal 21. júna 2010 22:43. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.