reklama

V súvislosti s požiarom auta s kyselinou začala polícia trestné stíhanie

V súvislosti so včerajším požiarom osobného auta prevážajúceho 240 kilogramov kyseliny dusičnej v 60-percentnej koncentrácii začala polícia trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecného ohrozenia.

Podľa vyjadrenia hovorcu krajskej polície v Trnave Michala Hanusa za volantom sedel 34-ročný vodič z Lehoty pod Vtáčnikom v okrese Prievidza.


Doprava v meste pre požiar auta s kyselinou skolabovala

Z doposiaľ z nezistených príčin sa vo vozidle uvoľnila jedna z prepravovaných nádob a prevrhla sa. Následkom toho z nádoby začala vytekať kyselina dusičná a vozidlo začalo horieť. Policajti v okolitých uliciach zastavili dopravu a zabezpečili evakuáciu osôb,“ informoval Hanus.

Do akcie bolo nasadených 48 policajtov, 11 hasičov, na mieste boli aj pracovníci Obvodného úradu životného prostredia.

Jedna policajtka sa nadýchala splodín a musela byť jednorázovo ošetrená, hospitalizovaný bol aj vodič vozidla prevážajúceho nebezpečnú látku,“ doplnil M. Hanus.

Bezpečnostné opatrenia boli ukončené a doprava obnovená krátko pred 18.30 hodinou.

Ulož ako PDF
Napísal 5. apríla 2012 9:51. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Krimi. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “V súvislosti s požiarom auta s kyselinou začala polícia trestné stíhanie”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.