reklama

Betlehemské svetlo prišlo do Trnavy, od nedele bude k dispozícii veriacim

Vďaka skatuom dorazilo svetlo zapálené v Bazilike Narodenia Pána v Jeruzaleme aj do Trnavy.

Betlehemské svetlo si od štvorice skatutov prevzal v piatok 20. decembra na Trojičnom námestí ako prvý primátor Vladimír Butko.

Od nedele bude symbolické svetlo dostupné v kostoloch, v nedeľu a v pondelok počas celého dňa si môžu svetlo z Jeruzalema odoáliť do svojich lampášikov aj ľudia na námestí.

betlehemske-svetlo-1
betlehemske-svetlo-2
Skauti tradične odovzdali svetlo primátorovi mesta

Chcem poďakovať našim skautom, že nadväzujú na tradíciu, ktorú založili ich rakúski kolegovia pred viac ako dvoma desaťročiami. Želám si, nech sa Betlehemské svetlo dostane do našich rodín, a to svetlo nech je symbolom pokoja v duši každého z nás, nech je pokojom v rodinách, aj v našom meste. Prajem vám pokojné, príjemné vianočné sviatky a Božie požehnanie,“ vyslovil želanie V. Butko v piatok na Trojičnom námestí.

Ulož ako PDF
Napísal 21. decembra 2013 9:33. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “Betlehemské svetlo prišlo do Trnavy, od nedele bude k dispozícii veriacim”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.