reklama

Január v ArtKlube: Zoči Voči, Laura a její tygři, karneval

Aj v novom roku bude ArtKlub prinášať každý mesiac pestrý program. Dôkazom je hneď aj mesiac január, počas ktorého sa môžete tešiť na niekoľko kvalitných koncertov, viaceré párty a rôznorodý kultúrny program. Vrcholom programu sú určite koncerty kapiel Laura a její tygři a Zoči Voči.

V piatok 10. januára nás čaká špeciálna drum´n´bass párty. Dve trnavské crew, ktoré stáli za väčšinou takýchto podujatí v posledných rokoch sa spojili, aby pripravili pre fanúšikov tohto žánru nezabudnuteľný zážitok. SUMMIT and MASS WIZARD Reunion prinesie šesť DJov a veľmi ľudové vstupné.

Podrobnosti v evente na Facebooku.

Česká legendárna kapela Laura a je její tygři začala po viac ako desaťročnej pauze opäť koncertovať aj na Slovensku a nevynechá ani Trnavu! Vo štvrtok 16. januára od 20:00 sa publiku predstaví šestica skúsených hudobníkov a ich nová mladá speváčka. Ťažko ich zaškatuľkovať do jedného žánru, v ich tvorbe nájdete funk, soul, jazz a rock.

Viac v udalosti na Facebooku.

januar-web-artklub
Plagát s kompletným programom na január

Čoraz populárnejšia rocková zostava Zoči Voči k nám príde predstaviť svoj nový koncertný program. Udeje sa tak v piatok 24. januára. Návštevníci koncertu sa môžu tešiť na staré hitovky, ale i na skladby z úplne nového albumu, ktorý si budú môcť zakúpiť priamo na mieste aj s podpismi kapely.

Podrobnosti o predpredaji lístkov nájdete TU.

Nádejné a progresivne kapely k nám zavítajú aj v sobotu 25. januára. Na spoločnom koncerte s názvom ProgNight sa predstaví trojica kapiel. Bratislavské formácie Persona Grata a Castaway hrajú progresive rock, nadupaná stredoslovenská skupina Sunity metal. Každú z týchto kapiel tvoria skúsení hudobníci, ktorí spolu odohrali už stovky koncertov a festivalov.

Ďalšie informácie TU.

Neprehliadnite aj ďalšie podujatia v ArtKlube ako napríklad:

jazykovú kaviareň In English Please! – pondelok 20. január od 19:00
Cestovateľské kino: Haity s Adamom Peciarom – streda 29. január o 20:00
Karneval s DJ Sosidzom – piatok 31. januára

Podrobnosti o celom januárovom programe i jednotlivých podujatiach nájdete na adresách:
www.artklub.sk
facebook.com/ArtKlubTT

Ulož ako PDF
Napísal 10. januára 2014 12:25. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.