reklama

Prednáška v Berlineri na tému Občianske združenie vs. neziskovka

Prednáška z práva o občianskych združeniach a neziskových organizáciách s advokátkou JUDr. Paulínou Ondrášikovou je súčasťou vzdelávacieho programu Publikum Pro, ktorý realizuje organizácia Publikum.sk s finančnou podporou Nadácie Eset.

Uskutoční sa v utorok 23. júna od 18:00 v dočasnom kultúrnom priestore Berliner.

Prednáška je určená najmä pre tých, ktorí uvažujú o založení občianskeho združenia alebo neziskovky. Problematika bude vysvetlená jednoduchou a prístupnou formou.

Dozviete sa, aké sú rozdiely medzi oboma právnymi formami, aké povinnosti a možnosti prinášajú. Samozrejme, vítaní sú aj tí, čo už takéto organizácie majú a chceli by si niektoré veci ujasniť, či overiť.

Môžete nám navyše aj vopred posielať otázky a to priamo do eventu:
www.facebook.com/events/804540716320355

poster-pravo

JUDr. Paulína Ondrášiková v súčasnosti pôsobí v Bratislave a v Považskej Bystrici. Venuje sa prevažne občianskemu právu, pracovnoprávnej agende, ale i obchodnému, správnemu a rodinnému právu či ochrane spotrebiteľa. Pracuje aj s viacerými neziskovými organizáciami.

Za mediálnu podporu ďakujeme mestu Trnava a spravodajskému portálu Trnava-live.sk.

Dočasný kultúrny priestor Berliner sa nachádza na Pekárskej 40, v bývalom dome Akadémie vzdelávania. Ide o projekt občianskeho združenia Publikum.sk, ktorý bude fungovať pokým sa neotvorí kultúrne centrum Malý Berlín.

Ulož ako PDF
Napísal 20. júna 2015 17:20. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.