reklama

Druhá epizóda projektu U zdechnutej kočky bude mapovať trnavský bigbít a blues

V druhej epizóde projektu U zdechnutej kočky s názvom BIG BEAT and BLUES sa budú jeho tvorcovia snažiť zmapovať tento hudobný štýl a jeho prepojenie s klubmi Káčka a Archy.

Pozvanie prijali trnavský bluesový TH Band s Tónom Horňákom spolu s trnavskou hudobnou legendou a členom The Breakers Ferom Bartošom ako aj členovia skupiny Second Band Peter Stojka a Juraj Parízek, ktorí spestria večer nielen hudobnými vstupmi.

Dramaturgia večera je koncipovaná na tri hudobné a tri hovorené vstupy, do ktorých sa bude môcť zapájať aj verejnosť.

Súčasťou diskusie budú samotní muzikanti a ich spomienky a názory.

Do debaty prispeje pozvaný gitarista z trnavskej kapely Blues Mother In Law Vlado Machala.

Autori projektu veria, že sa im podarí týmto spôsobom aspoň čiastočne zmapovať tento hudobný štýl po roku 1989 v Trnave, jeho vývoj a súčasný stav.

Ak by ste našli archívny materiál súvisiaci s touto témou, tak ho môžte priniesť osobne alebo poslať elektronicky mailom na: info@godot.sk.

BIG BEAT and BLUES

Komunitný priestor ARCHA, Hlavná 17
Piatok 6. október 2017 od 20.00
Vstup na podujatie: 2 €

Link na udalosť na FB:
https://www.facebook.com/events/161264484455589/

Projekt U zdechnutej kočky je produkovaný dobrovoľníkmi a nadšencami, bez sponzorov či nejakej externej finančnej pomoci.

Ak chceš podporiť výrobu projektu môžeš tak urobiť online, kde sa dozvieš aj viac o samotnom projekte (link tu).

Rádio Bunker

Ulož ako PDF
Napísal 3. októbra 2017 8:41. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.