reklama

Merkury Market pri Modranke sa má rozširovať. Postaviť chcú novú predajňu aj skladovú halu

Predajné centrum vybavenia a doplnkov pre domácnosť, stavebných materiálov či potrieb pre záhradu Merkury Market pri Modranke sa rozrastie. Spoločnosť chystá výstavbu nového výstavno – predajného objektu a skladovej haly.

Spoločnosť Merkury Market Slovakia aktuálne vo svojom výstavno – predajnom centre v Trnava – Modranke prevádzkuje objekt na ploche 4317 metrov štvorcových.

Zanedlho má k nemu pribudnúť nová predajňa na ploche 3769 metrov štvorcových, ako aj skladová hala na ploche 1633 metrov štvorcových.

Súčasťou predloženého zámeru, ku ktorému sa vyjadrujú orgány štátnej správy a zákonom stanovené úrady a inštitúcie, je aj navýšenie počtu parkovacích miest zo súčasných 72 na 166.

Ilustračné foto: Merkury Market

Investor v zámere sľubuje aj výrazné zvýšenie podielu zelených plôch. V súčasnosti predstavujú plochy zelene v areáli výmeru 720 metrov štvorcových.

Projekt rozširovania predajného centra Merkury Market počíta s výsadbou izolačnej stromovej aleje na ploche 7632 metrov štvorcových, ako aj s plochami zelených striech s výmerou 2705 metrov štvorcových.

Investíciu do rozširovania predajne a skladovej haly zdôvodňuje spoločnosť Merkury Market Slovakia veľkým záujmom zo strany zákazníkov.

Nová výstavno – predajná hala dosiahne výmeru podlahovej plochy takmer 10-tisíc metrov štvorcových. Súčasná predajňa funguje na podlahovej ploche 9269 metrov štvorcových. Skladová hala je projektovaná na podlahovej ploche 4580 metrov štvorcových.

Pôdorysné rozmery novej predajne budú 78 x 54 metrov, skladovej haly 30 x 54 metrov. Obidva nové objekty budú trojpodlažné, vysoké 14,80 metra.

Spoločnosť predpokladá, že súčasný počet zamestnancov sa zvýši o 32 – po šestnásť na jednu pracovnú zmenu. Z toho 28 nových pracovníkov bude zamestnaných vo výstavno – predajnej hale a štyria zamestnanci pribudnú v skladovej hale.

Termíny predpokladaného začiatku a ukončenia realizácie rozširovania predajného centra Merkury Market v tejto fáze spoločnosť neoznámila.

Ulož ako PDF
Napísal 21. marca 2019 10:02. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “Merkury Market pri Modranke sa má rozširovať. Postaviť chcú novú predajňu aj skladovú halu”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.