reklama

Tímy odborníkov budú tvoriť návrhy riešení pre mestskú polikliniku

Pomôž nám vylepšiť trnavskú polikliniku, tak znie slogan unikátneho podujatia, ktoré sa chystá v piatok 25. a sobotu 26. októbra 2019 v Coworkingu na Štefánikovej ulici. Tzv. hackathon – inovatívny 24-hodinový formát – pripravujú občianske združenie Trnavský cech a Mesto Trnava. Tímy odborníkov z rôznych oblastí budú tvoriť návrhy riešení pre mesto ohľadne budovy mestskej polikliniky.

„Cieľom je zlepšiť klientský zážitok návštevníkov tejto inštitúcie. Na výber je päť výziev – efektívny príchod a odchod klientov, vylepšenie čakární, návrh navigačného systému, komunikačný koncept a efektívnejšie využitie priestorov. Z týchto tém si každý súťažný tím vyberie jednu, ktorej sa bude venovať,“ hovorí Adam Brocka, spoluzakladateľ Trnavského cechu.

Podkladom na tvorbu zadaní bola spätná väzba verejnosti.

V dotazníku, ktorý bol počas leta k dispozícii v online podobe i každú stredu prostredníctvom anketárov priamo v budove polikliniky na Starohájskej ulici, mohli občania vyjadriť svoje názory, pripomienky a skúsenosti.


Mestská poliklinika

„Ako vlastník budovy sme si vedomí toho, že na poliklinike je čo zlepšovať. Okrem vlastnej iniciatívy, ako je aktuálne kooperácia s Trnavským samosprávnym krajom na spoločnom projekte efektívneho objednávacieho systému pre pacientov, sme využili aj možnosť pristúpiť k tejto úlohe kreatívne a netradične. Spojením hackathonu a verejných otázok sme sa začali zaoberať ako prvé mesto na Slovensku, a v prípade pozitívneho výsledku má tento formát v Trnave dvere otvorené aj pri iných témach,“ uviedol primátor Trnavy Peter Bročka.

Tím, ktorý podľa odbornej poroty počas intenzívnych 24 hodín pripraví najlepšie riešenie, čaká finančná odmena vo výške 2 500 eur.

Prezentácia návrhov pred porotou je verejná, začína sa v sobotu o 18.00 h v Malom Berlíne, vstup je voľný.

INFO:

Hackathon na Facebooku

Verejná prezentácia návrhov na Facebooku

(ts)

Ulož ako PDF
Napísal 25. októbra 2019 8:07. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “Tímy odborníkov budú tvoriť návrhy riešení pre mestskú polikliniku”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.