reklama

Mesto predáva rekreačnú chatu na Jahodníku

Formou obchodnej verejnej súťaže predáva Mesto Trnava chatu na Jahodníku. Minimálna cena je stanovená na 29 650 eur.

Chata sa nachádza v rekreačnej oblasti Jahodník v katastri Smoleníc. Neoddeliteľnou súčasťou predaja je aj zosilňovacia stanica s čerpadlom a rozvodmi vody.

Hodnota chaty stanovená znaleckým posudkom je 17 100 eur, hodnota príslušenstva v podobe zosilňovacej stanice je 12 549,96 eura.

Minimálna kúpna cena tak predstavuje čiastku 29 649,96 eura.

FOTO: Mesto Trnava

Chata stojí na pozemkoch vo vlastníctve štátneho podniky Lesy SR, ktoré nie sú súčasťou predaja.

Zosilňovacia stanica so studňou a čerpadlom vody je umiestnená za objektom reštaurácie Koniareň.

Chata je prístupná po nespevnenej komunikácii vo svahovitom teréne. Spevnená je hlavná príjazdová cesta do rekreačnej oblasti Jahodník. V zimnom období je udržiavaná.

Prípadní záujemcovia sa môžu zúčastniť obchodnej súťaže podaním návrhu ceny do 14. januára 2020. Predložené návrhy vyhodnotí na svojom zasadnutí majetková komisia.

Kritériom pre výber najvhodnejšieho súťažného návrhu na uzatvorenie kúpnej zmluvy je najvyššia cena za obe stavby spolu.

Úplné podmienky obchodnej verejnej súťaže o najvhodnejší návrh na uzatvorenie kúpnej zmluvy zverejní mesto na úradnej tabuli a internetovej stránke www.trnava.sk.

Termín obhliadky nehnuteľností sa uskutoční 8. januára 2020 o 14. hodine na parkovisku v lokalite Jahodník.

Ulož ako PDF
Napísal 6. decembra 2019 8:33. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “Mesto predáva rekreačnú chatu na Jahodníku”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.