reklama

Pozvánka na online workshop s DJ Lixxom

Po workshope o základoch DJ-ingu s Lixxom z minulého roka si Malý Berlín pripravil pokračovanie.

Pri úvodnom stretnutí Lixx vysvetlil základy digitálneho DJ-ingu na platforme Rekordbox, fungovanie mixpultu, predstavil prehrávače z najvyššieho radu DJ techniky značky Pioneer a ako ich funkcie využiť v praxi.

V sobotu 17. apríla o 14:00 h. sa vďaka nemu pri druhom stretnutí na online workshope s názvom Rekordbox DJ: Tipy a triky s Lixxom jednotlivci naučia svoje znalosti posunúť na novú a lepšiu úroveň. Základom je ovládanie funkcií a práce s DJ software Rekordbox.

Lixx následne pomocou sady rôznych tipov a trikov pomôže pozrieť sa na veci z nového pohľadu a mixovať kreatívnejšie.  

Podujatie sa uskutoční online prostredníctvom aplikácie ZOOM. Na workshop sa môžu záujemcovia prihlasovať na rezervacie(zavináč)malyberlin.sk, kým sa nezaplní kapacita desiatych účastníkov.

LIXX / MICHAL SEKERA je rodák z Trnavy. Jeho pôsobenie na hudobnej scéne zahŕňa množstvo aktivít.

Už skoro 20 rokov sa venuje DJingu, v ktorom hlavnú úlohu hrá drum&bass. V Trnave stál za vznikom úspešnej dlhoročnej párty Beatz.

Dvanásť rokov vysiela drum&bassovú show SIGNAII_FM na Rádiu_FM, usporadúva rovnomenné klubové či festivalové eventy a tiež obľúbené noci Basshaze.

Je trojnásobným držiteľom ocenenia „Najlepší slovenský drum&bassový DJ” v ankete Slovak Drum&Bass Awards a v roku 2012 vyhral djskú súťaž prestížneho festivalu Sunandbass na Sardínii. 

Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. 


DJ Lixx

FOTO: Filip Kubiš

Ulož ako PDF
Napísal 16. apríla 2021 7:32. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.