reklama

All in 1 (one) je nový športový pub na Kollárovej ulici. Láka na živé športové prenosy, dobré jedlo, pitie aj neformálne piatkové zábavy

V prvej polovici júna 2021 otvorili v Trnave na Kollárovej 16 v Trnave športový pub All in 1 (one).

Podnik sa nachádza pri parkovisku oproti bývalým parným kúpeľom a väčšina Trnavčanov ho v minulosti poznala ako Depo.

All in 1 SportPub (všetko v jednom) sa chce priblížiť všetkým športovým fanúšikom, pre ktorých nainštalovali v rôznych častiach podniku päť veľkých televíznych obrazoviek ako aj centrálne plátno, kde budú vysielať televízne športové prenosy z rôznych športových odvetví.

“Ako bývalá basketbalistka som športovou fanynkou. Rozhodli sme sa spojiť možnosť sledovať športové prenosy v dobrej spoločnosti kamarátov a pritom si vychutnať dobrý nápoj alebo niečo chutné zahryznúť,” vysvetľuje názov aj zameranie All in 1 SportPub-u prevádzkovateľka Regina Palušná.


All in 1

Regina je dnes už bývalá profesionálna basketbalistka, slovenská reprezentantka. Začínala v trnavskej Slávii, ako hráčka pôsobila okrem iného v Ružomberku, Košiciach, v Poľsku, Belgicku, Francúzsku, Španielsku, Švédsku či v Austrálii.

Športovú kariéru ukončila vlani, teraz sa pokúsi uspieť v úplne odlišnej sfére, aj keď k športu chce mať blízko aj naďalej, vďaka All in 1 SportPub-u a jeho návštevníkom a športovým fanúšikom.

Športový pub sa nachádza neďaleko centra mesta, blízko City Areny aj trnavskej stanice, benefitom pre zákazníkov je aj susedné parkovisko. Interiér pubu je rozdelený na tri zóny a dosahuje kapacitu približne 100 miest.

Dalších 100 ľudí sa pohodlne zmestí na veľkú terasu s detským kútikom.

Zákazníci tu dostanú štandardnú ponuku alko aj nealko nápojov, vynikajúce čapované pivo, viacero druhov pochúťok na mlsanie, podnik ponúkne hosťom aj niečo dobré pod zub.

V menu nájdete napríklad výborné hamburgery, pečené rebrá, pečené krídelká, šaláty, sendviče alebo obľúbené španielske šišky churros.

Priamo pred barovým pultom sa nachádza 8-miestny stôl s vlastnou pípou, ktorý si môže zarezervovať partia a sama si čapovať pivo podľa ľubovôle.

Športovým nadšencom je priamo v podniku k dispozícii aj stávkový terminál na live tipovanie výsledkov športových zápasov.

All in 1 SportPub bude aj miestom pohodových parties. Každý piatok bude hrať DJ alebo vystúpi kapela. “Ide nám o vytvorenie neformálnej, priateľskej a uvoľnenej atmosféry, kto chce si môže aj zatancovať, miesta pre dobrých ľudí máme dosť,” usmieva sa sympatická Regina.

Už tento piatok 18. júna 2021 sa uskutoční Oldies Music Night s DJ Kisso-m. Okrem toho sa budú v SportPube každý utorok konať kvízy o zaujímavé ceny.

Stačí sledovať dianie prostredníctvom stránky All in 1 na Facebooku (https://www.facebook.com/Allin1SportPub).

Pub na Kollárovej 16 je otvorený sedem dní v týždni do 22. hodiny počas pracovných dní a do 23. hodiny v piatky a cez víkendy.

(PR)


V pube je dostatok miesta pre hostí v interiéri aj na terase

Ulož ako PDF
Napísal 18. júna 2021 8:33. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.