reklama

Zlatým klincom augustového programu na trnavskom Nádvorí bude koncert Jany Kirschner

Letný program na trnavskom Nádvorí vyvrcholí bezplatným unplugged koncertom speváčky Jany Kirschner už v sobotu 21. augusta 2021 o 20:00 hod. Okrem toho si návštevníci môžu počas celého augusta vychutnať aj ďalšie zaujímavé aktivity, koncerty, swapy, divadelné predstavenia alebo obľúbené letné kino.

Nádvorie, priestor súčasnej kultúry, kde nájdete tie najlepšie koncerty a podujatia, komunitu, chutné jedlo, nápoje a skvelý program pre každého, ponúkne svojim návštevníkom aj počas augusta zaujímavý kultúrny program.

Už tento piatok 5. augusta ho otvorí koncert Štefana Šteca spolu s muzikantmi z kapely FAJTA, ktorý je súčasťou celoslovenského turné. Fanúšikovia elektronickej hudby si prídu na svoje 13. augusta počas unikátneho večera pod taktovkou špičkových slovenských turntablistov a dídžejov. Na gramcoch budú skrečovať 3ck, Barny, Biomat, Inso, Nula, Spinhandz, Vec, Wugy a ďalší.

FOTO: Nádvorie

Zlatým klincom augustového programu bude dlho pripravovaný večerný koncert Jany Kirschner Unplugged.

„Leto na Nádvorí je a bude naozaj pestré. Dramaturgiu sme starostlivo pripravovali s jasným odkazom – TU SA STRETNEME. Máme nesmiernu radosť, že budeme môcť privítať skvelú Janu Kirschner, ktorá vystúpi vo výnimočnej unplugged zostave. Aj keď je podujatie bezplatné, kvôli momentálnej situácii a obmedzenej kapacite je potrebné rezervovať si vstupenky vopred,“ povedal Dušan Vančo, riaditeľ Nádvoria.

Renomovaný polyfunkčný priestor prinesie počas augusta aj ďalšie zaujímavé podujatia ako divadelné predstavenia, festival Malý Dobrofest 2021, swapy oblečenia a kníh či miešané nápoje z Tiki baru a Rumového nádvoria.

Organizátori nezabudli ani na obľúbené letné kino pre dospelých. Divákom ponúknu nielen kultové, ale aj súčasné snímky: Sully, Sirota Brooklyn, Modelár či Casablanca. Prázdninový program doplní autorská inscenácia divadla Nude o intímnych detailoch materstva s titulom Dávaj si pozor a ľúbim ťa.

Pre najmenších je pripravená divadelná rozprávka Cisárove nové šaty.

Kompletný program podujatí nájdete na https://nadvorie.com/program.

Ulož ako PDF
Napísal 2. augusta 2021 20:41. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.