reklama

Finiš etapových pretekov Okolo Slovenska bude v Trnave. Prinášame podrobné informácie

Trnava a okolité obce zažijú v nedeľu 19. septembra 2021 finiš 65. ročníka medzinárodných cyklistických pretekov Okolo Slovenska.

Štvrtá záverečná etapa odštartuje o 11. hodine v Trenčianskych Tepliciach. Pelotón čaká zvlnená trasa južným smerom na Partizánske a Topoľčany.

Do trnavského regiónu sa presunie balík jazdcov v smere od Hlohovca, kde zamieri na Šulekovo, Zelenice, Šúrovce a Zavar.

Cez obchvat vstúpi pelotón do Trnavy od Špačinskej ulice, presúvať sa bude Rybníkovou, Štefánikovou, Radlinského, Študentskou, ulicami Jána Bottu a Štefana Moyzesa a pokračovať bude do Ružindola, Borovej, Dlhej, Košolnej, Suchej nad Parnou, Zvončín naspäť do Trnavy, kde bude na Štefánikovej ulici cieľ etapy aj celých pretekov.


Preteky Okolo Slovenska v centre Trnavy

Ilustračné foto

Predpokladaný príjazd cyklistov do Trnavy je stanovený podľa priemernej rýchlosti medzi 13.45 – 14.02 hodinou, záverečný finiš je organizátori predpokladajú medzi 14.30 – 14.50 hodinou.

Oznam o uzávierkách ciest v Trnave – 19. september 2021

Dôvod uzávierky: Cyklistické preteky Okolo Slovenska 2021

Doba uzávierky:
parkovisko na Rybníkovej, parkovisko na Radlinského ulici – uličná časť
parkovisko na Radlinského ulici – pod hradbami od 17. septembra 2021 od 18.00 h do 19. septembra 2021 do 18.00 h
úplná uzávierka miestnych ciest na uliciach: Špačinská cesta, Rybníková, Štefánikova, Radlinského, Študentská, J. Bottu a Štefana Moyzesa od 19. septembra 2021 od 10.00 h do 19. septembra 2021 do 18.00 h

Úsek a dĺžka uzávierky: Špačinská cesta, Rybníková, Štefánikova, Radlinského, Študentská, J. Bottu a Štefana Moyzesa

Popis a dĺžka obchádzky: obchádzková trasa v zmysle prenosného dopravného značenia

Mesto Trnava

KR PZ v Trnave pripomína, dopravné obmedzenia sa dotknú vodičov v okresoch Hlohovec a Trnava.

Na cestách okresu Hlohovec v úsekoch Merašice, Dolné Trhovište, Hlohovec, Horné a Dolné Zelenice v čase od 12.30-13.40 h.

V okrese Trnava v čase od 13.20 – 14.50 h v úsekoch Šúrovce, Zavar, Trnava, Ružindol, Borová, Dlhá, Košolná, Suchá nad Panoru, Zvončín.

„Počas prejazdu pelotónu bude každý úsek po trase uzavretý na nevyhnutne potrebný čas, približne na 30 minút. Výnimku bude tvoriť samotné mesto Trnava, kde polícia z dôvodu opakovaného príjazdu cyklistov do centra, uzavrie ulicu Rybníkovú s ulicou Zelený kríčok a priľahlé uličky, ktoré ústia na túto ulicu do cca 15.00 h. Návštevníci ale aj Trnavčania preto musia rátať, najmä v centre mesta, s obmedzeniami,“ pripomenula hovorkyňa KR PZ v Trnave Mária Linkešová.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby rešpektovali pokyny policajtov ako aj ostatných osôb, ktorí budú zabezpečovať priebeh cyklistických pretekov a nedeľný program si v poobedných hodinách prispôsobili plánovaným dopravným obmedzeniam.

„Rovnako žiadame najmä obyvateľov obcí, resp. majiteľov domácich zvierat, aby si riadne zabezpečili dvory, výbehy, oplotenia a zabránili tak ich neželaným útekom priamo pod kolesá pretekárov,“ zdôrazňuje polícia.


Mapa


Časový plán prejazdu pelotónu

Ulož ako PDF
Napísal 17. septembra 2021 9:28. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Šport, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.