reklama

Veneer, Autumnist a VKTRD ponúknu v Malom Berlíne kvalitnú slovenskú elektronickú hudbu

Trojkoncert so zaujímavými hudobnými menami sa uskutoční už túto sobotu 25. septembra 2021.

Zaujímavé koncerty v Malom Berlíne pokračujú, už počas najbližšieho víkendu sa v trnavskom kultúrnom centre odohrá ďalší z nich. Tentoraz bude zameraný na kvalitnú slovenskú elektroniku. Od 20:00 sa postupne predstavia Veneer, Autumnist a VKTRD.

Veneer je skúsená trnavská trojica, ktorú na pódiu nie je vidieť často. Aj preto bude ich koncert výnimočný. Paľo Hubinák a Dano Bihány sa predstavia s novou speváčkou Habbiel.

Autumnist je pätica muzikantov na čele s Vladom Ďurajkom (Abuse). Analógovú elektroniku citlivo kombinujú s perkusívnymi aj dychovými nástrojmi a vizuálne zaujímavými projekciami.

Elektronickou hudbou nabitý večer doladí DJ VKTRD, známa tvár djingu s mnohoročnými skúsenosťami.

Koncert sa koná túto sobotu, 25. septembra 2021 o 20:00 v kultúrnom centre Malý Berlín na Štefánikovej 4. Vstupné v online predpredaji je 7 eur na webe www.malyberlin.sk, na mieste budú lístky za 10 eur.

Podujatie sa uskutoční v režime OTP. O bezpečnostných opatreniach na podujatiach v Malom Berlíne si môžete prečítať na ich webovej stránke.

Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia a mesto Trnava.

Ulož ako PDF
Napísal 22. septembra 2021 22:41. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.