reklama

Peter Švec po 16 rokoch končí ako hovorca a šéf vonkajších vzťahov trnavskej automobilky, bude štátnym tajomníkom ministerstva hospodárstva

Po viac ako 16 rokoch pôsobenia vo funkcii hovorcu a zároveň riaditeľa externých vzťahov a komunikácie trnavskej automobilky Stellantis Slovakia sa Peter Švec rozhodol k 30. septembru 2022 ukončiť pracovný pomer v tomto výrobnom centre.

„Ďakujem zástupcom médií, inštitúcií na úrovni vlády, či municipalít v Trnave a okolí, za dlhoročnú spoluprácu počas môjho pôsobenie u jedného z najväčších zahraničných investorov na Slovensku a najväčšieho zamestnávateľa v Trnave,“ komentoval svoje rozhodnutie Peter Švec.

Ako doplnil, nastal čas na profesijnú zmenu a oslovila ho odborná nominácia nového ministra hospodárstva Karla Hirmana pre pracovnú misiu v jeho najužšom tíme.


Peter Švec

FOTO: Stellantis / Milan Illík

Švec už počas štúdia na Ekonomickej univerzite v Bratislave začal od roku 1994 pracovať v pozícii ekonomického reportéra Českej tlačovej kancelárie.

Neskôr pracoval takmer štyri roky pre ekonomický týždenník TREND. V roku 1998 sa stal hovorcom Ministerstva financií SR, o tri roky prešiel do súkromného sektora na postoch hovorcu a šéfa komunikácie Slovenskej sporiteľne a neskôr Heineken Slovensko.

Hovorcom a neskôr riaditeľom vonkajších vzťahov a hovorcom trnavskej automobilky sa stal v roku 2006.

Novým hovorcom trnavskej automobilky bude od 1. októbra 2022 Michal Nič, ktorý na rôznych pozíciách v rámci Ľudských zdrojov pracuje v automobilke od roku 2005.

Ulož ako PDF
Napísal 28. septembra 2022 19:06. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.