reklama

Zástupcovia trnavských firiem majú jedinečnú príležitosť zúčastniť sa stretnutia Biznis Point

V utorok 28. februára 2023 sa v čase od 9:00 hod. do 12:00 hod. na Nádvorí v priestoroch Malého Berlína uskutoční spoločný networking určený pre všetkých zástupcov firiem pôsobiacich v trnavskom regióne, ktorých cieľom je prepájanie personalistov, HR pracovníkov či manažérov vzdelávania z firemného prostredia. Podujatie predstaví novovznikajúci projekt Biznis Point a ponúkne možnosť vzájomnej spolupráce a nadväzovania dlhodobých firemných partnerstiev.

Občianske združenie Lifestarter v spolupráci so vzdelávacím centrom Mysliteľňa – rozvoj pre Váš biznis organizujú v rámci projektu Učiaca sa Trnava jedinečné podujatie, ktoré pozýva zástupcov firiem k spoločnému dialógu o potrebách vzdelávania všetkých zamestnancov.

Cieľom je nielen prepájať firmy v trnavskom regióne, ale aj poskytnúť priestor na zdieľanie skúseností a nadväzovanie spolupráce v dlhšom časovom horizonte. Pre účasť na podujatí je potrebná registrácia prostredníctvom tohto formulára.

Obdobné stretnutia by sa mali uskutočniť v štvrťročnej pravidelnosti a budú odrážať aktuálne témy týkajúce sa firemného vzdelávania a riešenia problémov súvisiacich so vzdelávaním dospelých. Počas troch hodín, tak budú mať na podujatí jeho účastníci možnosť nielen zdieľať svoje vzdelávacie metódy, ale aj predstaviť svoj zámer a všetky dostupné možnosti na rozvoj zručností svojich zamestnancov.

Projekt Učiaca sa Trnava už od roku 2020 podporuje celoživotné učenie (sa) v regióne a prepája jednotlivých aktérov v oblasti vzdelávania, pričom v spolupráci s Mestom Trnava stojí aj za členstvom do medzinárodnej siete učiacich sa miest UNESCO.

Jeho činnosť spočíva predovšetkým v organizovaní rôznych podujatí popularizujúcich vzdelávanie a nových edukačných príležitostí. Vzdelávacie centrum Mysliteľňa – rozvoj pre Váš biznis, ktoré nadviazalo s projektom spoluprácu tvoria konzultanti, lektori, kouči a ostatní odborníci z oblasti riadenia ľudských zdrojov pomáhajúci rôznym trnavským spoločnostiam na rozvoji ich zamestnancov.

Ich dlhodobé transformačné programy sa snažia o zmenu spôsobu vnímania vzdelávania, myslenia a dosahovania výsledkov a pracovných úspechov. Viac o projekte Učiaca sa Trnava a centre Mysliteľňa sa dozviete na webových portáloch www.uciacasatrnava.sk a www.myslitelna.sk.

(nch)

Ulož ako PDF
Napísal 4. februára 2023 7:25. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.