reklama

Odmena za systematickú prácu – volejbalistiky HIT UCM vyhrali všetky zápasy

Volejbalové družstvo Hit UCM Trnava má za sebou famóznu sezónu, keď v 1. lige žien západ vyhrali všetky zápasy. Družstvo pod vedením hlavného trénera Rastislava Filípka a asistenta Miloslava Duchoňa postupne zdolali všetky družstvá a s počtom 32 víťazstiev si zabezpečili účasť v baráži o extraligu v sezóne 2016 – 2017.

V baráži sa stretnú na dvoch turnajoch v dňoch 2. a 3. apríla na turnaji v Senici a 8. – 9. 4. na turnaji v Prešove s družstvami Prešova (víťaz skupiny východ), Senicou (víťaz skupiny stred) a posledným tímom z extraligy – SK LED Senica. Prvé dve družstvá si zaručia účasť v extralige v nasledujúcej sezóne.

hit-ucm-team
Volejbalistky HIT UCM Trnava

Za úspech trnavských volejbalistiek vďaka systematickej práci vo Volejbalovej akadémii v Trnave, ktorá už piatu sezónu vychováva vo všetkých kategóriách nádeje trnavského volejbalu.

Súčasťou terajšieho družstva sú aj trnavské odchovankyne Miroslava Brezinová (nahrávačka), Hoa Vu Thu (smečiarka), či dievčatá, ktoré zároveň hrávajú za kadetky Soňa Ivanovičová a Paulína Duchoňová.

Tím dopĺňajú dievčatá z trnavských vysokých škôl, skúsená nahrávača Andrea Snopková i reprezentantka v plážovom volejbale Lucia Behúnová (smečiarka), ktorá bude volejbalový klub Hit Trnava reprezentovať v nasledujúcej letnej sezóne a prípravu absolvuje v Centre plážových športov v Trnave.

Za výborné podmienky patrí poďakovanie aj Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave, Mestu Trnava, dobrovoľníkom, sponzorom a v neposlednom rade aj divákom. V klube veria, že fanúšikovia budú dievčatám držať palce v boji o extraligu a prídu ich povzbudiť.

Ak sa chcete stať súčasťou úspešného družstva VO Hit Trnava, možno vás osloví unikátny projekt výchovy dievčat v oblasti športu a vzdelávania.

Dievčatá sa môžu od 5. ročníka prihlásiť do volejbalovej triedy na ZŠ Spartakovská v Trnave, po skončení základnej školy môžu pokračovať na Športovom gymnáziu Jozefa Herdu v Trnave na štúdium zamerané na volejbal a po skončení strednej školy na Univerzitu sv. Cyrila a Metoda v Trnave do univerzitného družstva Hit UCM Trnava podporované športovým štipendiom.

www.hittrnava.sk

hit-ucm1

Ulož ako PDF
Napísal 22. marca 2016 6:57. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Šport, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.