reklama

V pondelok a piatok budú na diaľnici D1 dopravné obmedzenia, v apríli začne veľká rekonštrukcia pri Blatnom

Prezídium Policajného zboru plánuje skúšobné obmedzenie premávky na diaľnici D1. Obmedzenia budú v platnosti v pondelok 20. marca a v piatok 24. marca 2017.

Dôvodom skúšobných obmedzení je príprava jednotlivých bezpečnostných zložiek na čiastočnú uzávierku diaľnice D1 počas jej rekonštrukcie v úseku budúcej križovatky Blatné a prácami súvisiacimi s jej výstavbou.

„Sme pripravení poskytnúť akúkoľvek súčinnosť Prezídiu Policajného zboru pri plánovanom obmedzení,“ informovala Národná diaľničná spoločnosť (NDS).

Ilustračné foto: NDS

Skúšobné obmedzenie premávky sa dotkne úseku D1 od 29,9 po 31,1 kilometer.

V pondelok 20. marca 2017 od 5.00 h do 11.00 h bude v smere z Trnavy do Bratislavy obmedzený ľavý jazdný pruh a doprava presmerovaná do dvoch voľných jazdných pruhov.

Druhá skúška sa uskutoční v piatok 24. marca od 14.00 do 22.00 h, kedy bude v smere z Bratislavy do Trnavy obmedzený ľavý jazdný pruh a doprava presmerovaná do dvoch voľných jazdných pruhov.

Od 1. apríla 2017 do novembra 2017 v blízkosti križovatky Blatné bude prebiehať veľká rekonštrukcia. Naplánované práce sú ďalšou etapou v rámci výstavby novej diaľničnej križovatky.

Plánovaná rekonštrukcia diaľnice D1 bude v úseku 29,500 – 31,125 km.

„Rekonštrukcia diaľnice D1 je potrebná z dôvodu realizácie nového cementobetónového krytu vozovky a prác súvisiacich s výstavbou diaľničnej križovatky Blatné. Najskôr bude obmedzenie pravého jazdného pásu a doprava bude vedená v ľavom jazdnom páse v režime 2+2 pruhy obojsmerne. Po rekonštrukcii pravého jazdného pásu bude doprava zrkadlovo presmerovaná na druhý jazdný pás,“ uvádza NDS na svojej webovej stránke.

Ulož ako PDF
Napísal 19. marca 2017 18:17. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.