reklama

Mesto ukázalo cyklus videí mapujúcich Trnavu v štyroch ročných obdobiach

Trnavská radnica zverejnila cyklus videí mapujúcich život v meste počas štyroch ročných období.

„Život v ňom sme sa snažili zachytiť do štyroch videí. Zábery vznikali počas posledných troch rokov a zachytávajú Trnavu takú, akú ju máme radi – živú, pestrú a poskytujúcu dostatok príležitostí pre všetkých jej obyvateľov,“ konštatuje trnavská samospráva v sprievodnom texte.

Ako pripomína na záver, „štyri trnavské sezónne videá sú unikátom, akým sa nemôže pochváliť žiadne iné slovenské mesto. Veríme, že chytia za srdce nielen Trnavčanov“.

JAR

LETO

JESEŇ

ZIMA

Ulož ako PDF
Napísal 16. októbra 2017 8:47. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “Mesto ukázalo cyklus videí mapujúcich Trnavu v štyroch ročných obdobiach”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.