reklama

V zrekonštruovanom vnútrobloku na Vodárni pribudne fit zóna

V priestoroch zrekonštruovaného vnútrobloku na sídlisku Vodáreň pribudne verejná fit zóna pod holým nebom. Mesto plánuje na mieste bývalého basketbalového ihriska umiestniť celkom päť cvičebných prvkov.

Projektová dokumentácia pôvodne počítala s inštalovaním ôsmich prvkov. Napokon ich bude vo fit zóne k dispozícii obyvateľom sídliska zrejme päť.

Umiestniť by tu mali orbitrek, bradlá, sklápačky, posilňovač ramien a hrudníka a veslársky trenažér.

V pôvodnom projekte bol navrhnutý aj posilňovač nôh, rebriny a stroj na bicepsy a tricepsy.


Vnútroblok na sídlisku Vodáreň

Povrch zóny určenej na cvičenie s pôdorysnými rozmermi 18×10 metrov bude tvoriť liata guma, resp. športový multifunkčný povrch v šedo-zelenej farebnej kombinácii.

Inštalovať tu plánujú aj tri lavičky, šesť sušiakov na šaty a informačnú tabuľu.

Predpokladaná investícia predstavuje sumu 46-tisíc eur s DPH, cenu môže ešte stlačiť verejná súťaž.

Realizácia stavebných prác má trvať najviac osem týždňov, mesto plánuje investičný zámer zrealizovať ešte počas tejto jesene.

Ulož ako PDF
Napísal 28. augusta 2018 8:09. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.