reklama

Š. Peko sa na významnom turnaji v maďarskej Tate nestratil

Maďarská Tata, ako jeden z viacerých medzinárodných stolnotenisových turnajov, ktorých výsledky sa od sezóny 2010/2011 započítavajú do mládežníckych rebríčkov SR, hostila v dňoch 7. – 9. januára 2011 v priestoroch Olympijského tréningového centra na Tata Mini Cadet Open 2011 mladých stolných tenistov z celej Európy.

Pricestovali najlepší jednotlivci z Maďarska, Slovenska, Česka, Rumunska, Talianska, Slovinska, Čiernej Hory, Izraelu, Poľska, Ruska, Bieloruska, Lotyšska, Arménska, Fínska, Švédska, Nemecka, Holandska a Rakúska, ktorí súperili v kategóriách družstiev do 13 rokov a jednotlivcov do 13 a 11 rokov.

Štefan Peko

Za trnavský klub KST Viktória sa turnaja takéhoto významu po prvý raz zúčastnil Štefan Peko. V súťaži družstiev chlapcov tvoril družstvo s Patrikom Bučkom (Topoľčany). V kvalifikačnej skupine sa umiestnili v konkurencii kvalitných družstiev Lotyšska a Čiech na tretej priečke a následne sa po vyraďovacích bojoch umiestnili na 33. – 36. mieste.

Vo dvojhre chlapcov do 11 rokov si Peko v skupine vybojoval druhé miesto a v hlavnej súťaži obsadil konečné 9. – 16. miesto. Hoci mal veľmi dobre rozohraný duel s Talianom Marcom Bressanom a šancu postúpiť medzi najlepších osem hráčov, zaplatil nováčikovskú daň a šancu nevyužil.

Text a foto: Ivan Peko


Ulož ako PDF
Napísal 12. januára 2011 1:19. Článok je zaradený do rubriky: Ďalšie správy, Šport. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.