reklama

Účasť na verejnej diskusii v Trnave potvrdilo desať prezidentských kandidátov

Fakulta sociálnych vied Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave organizuje Diskusiu kandidátov na prezidenta.

Podľa informácií Kataríny Žažovej z FSV UCM účasť potvrdili Helena Mezenská, Ján Čarnogurský, Ján Jurišta, Jozef Behýl, Jozef Šimko, Milan Kňažko, Pavol Hrušovský, Radoslav Procházka, Stanislav Martinčko a Viliam Fischer.

Čakáme na definitívne vyjadrenie štábu Milana Melníka. Svoju účasť ospravedlnil Robert Fico z dôvodu povinností predsedu vlády, ktorá vtedy zasadá, Gyula Bárdos z dôvodu dlhodobo plánovanej dvojdňovej služobnej cesty do Prahy a Andrej Kiska z dôvodu iného programu,“ uviedla Žažová.

Verejná diskusia sa uskutoční v stredu 5. marca v čase od 10. do 13. hodiny v kine Hviezda.

diskusia-kandidati

Témami diskusie budú postavenie prezidenta, jeho kompetencie, reprezentácia Slovenska na medzinárodnej úrovni.

Podujatie je prioritne určené pre vysokoškolských študentov, zúčastniť sa môže aj verejnosť.

V prípade záujmu o účasť je nutné sa absolvovať najneskôr do 3. marca jednoduchú registráciu.

Ulož ako PDF
Napísal 21. februára 2014 9:17. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.