reklama

Festival Cestou necestou ponúkne inšpirujúce zážitky a príbehy cestovateľov

Cestovateľský festival Cestou necestou vstupuje do svojho 3. ročníka. Organizátor a dlhoročný cestovateľ Michal Knitl všetok svoj čas a nadobudnuté skúsenosti dnes venuje tomu, aby inšpiroval aj iných ľudí cestovať. Festival navštívi 15 slovenských miest, v sobotu 7. marca zavíta aj do Trnavy.

Putovný festival pripravujú s veľkou vášňou a energiou pre všetkých, ktorí cestujú a majú chuť dozvedieť sa niečo nové o nových destináciách alebo si chcú pripomenúť svoje vlastné zážitky cez príbehy iných.

Podujatie je samozrejme venované aj divákom, ktorí zatiaľ s potulkami po svete zatiaľ nemajú veľké skúsenosti, ale zaujímajú sa o cestovateľský život a pútavé príbehy.

“Náš festival je pre všetkých ľudí, ktorí radi cestujú – či už tých, ktorí strávili tisícky kilometrov na cestách, alebo tých, ktorí zatiaľ cestujú len prstom na mape,” hovorí organizátor a zakladateľ festivalu Michal Knitl.

cestou

V roku 2015 spúšťajú organizátori Expedičný fond, pomocou ktorého budú podporovať slovenské expedície.

„Každý môže prihlásiť svoju expedíciu a žiadať o podporu. Podporíme toľko expedícií, čo nám financie dovolia – na podporu expedícií pôjde 50 percent z 2 % z dane, ktoré môže darovať OZ Cestou necestou každý pracujúci. Veríme, že aj týmto podporíme cestovateľov, aby cestovali aspoň o pár týždňov v roku dlhšie,“ prezentuje Knitl.

Počas festivalu na pôde Art klubu na Hlavnej 17 v Trnave predstaví svoje zážitky a skúsenosti na svojich prezentáciách sedem cestovateľov.

Ich prostredníctvom navštívite Mongolsko, Barmu, Madagaskar, tadžicko-kirgizské pohraničie a mnohé ďalšie krajiny.

Vstupenky sú v predpredaji v Artklube alebo online na: predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/2895/cestou-necestou-slovensko

CESTOU NECESTOU V TRNAVE – PROGRAM

13:30 Tomáš Rizman – MADAGASKAR N’EST PAS L’AFRIQUE
14:20 Peter Hogy Hoferek – Barma
15:10-15:20 prestavka
15:20 Michal Mironov – Pik Lenina
16:10 Maroš Valovič – Mongolsko – cesta nekonečnom
17:00-17:20 prestávka
17:20 Michal Knitl – 10 rokov na cestách životom
18:10 Ján Husár – Život vojnového fotografa – kam bežní smrteľníci nechodia
19:00-19:10 prestávka
19:10 Vlado Dudlák – Madagaskar – veľká láska
20:00 Robo Jankovich – život v komunite

cestou-necestou

Ulož ako PDF
Napísal 1. marca 2015 21:05. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.