reklama

Prestige park je jedinečný komplex v Trnave

-inzercia-

Veľa ľudí v Trnave pozná dnes už bývalý Hotel Prestige. Ale len málokto vie, že z areálu hotela Prestige vznikol jedinečný a zároveň najväčší komplex nájomných bytov v Trnave – Prestige park.

Ten ponúka rozsiahle možnosti najmä pre začínajúce mladé rodiny, ale i jednotlivcom a ľuďom, ktorí dochádzajú do Trnavy za zamestnaním a za štúdiom.

Prestige park disponuje osemdesiat dvomi bytovými jednotkami, či už ide o garsónky, jednoizbové alebo dvojizbové byty. Táto široká ponuka garantuje pohodlné bývanie za dostupné ceny pre jednotlivcov, páry aj rodiny s deťmi. Rovnako je to pohodlné a príjemné bývanie pre začínajúce páry, ktoré sa chcú vydať na spoločný život.

prestige1

Prestige park je uzavretý komplex, čo zaručuje čistotu a bezpečnosť celého areálu a spoločných priestorov. Areál ponúka rôzne možnosti ako napríklad bezplatné parkovanie, detské ihrisko, reštauráciu a wellnes. V súčasnosti je problém na celom Slovensku s dostupnosťou bývania a bytov na prenájom nie je dosť.

Ani v Trnave nie je situácia iná.

„Bytov v Trnave na prenájom je málo, preto sme prišli s myšlienkou vybudovania samostatného komplexu nájomných bytov, kde nájdu pokojné a kvalitné bývanie tí, ktorí nemajú prostriedky na kúpu bytu alebo potrebujú len prechodné bývanie,“ vysvetľuje majiteľ Prestige parku Martin Mäsiar.

Ľudia bývajúci v Prestige parku okrem množstva služieb, ktoré majú v cene nájmu, profitujú aj z výhodnej polohy bývania. Prestige park sa totiž nachádza v širšom centre mesta, kúsok od očakávanej City arény, ktorá okrem futbalového štadióna prinesie nové obchodno relaxačné možnosti. Do úplného centra sa dá pohodlne a rýchlo dostať aj pešo.

prestige2

Aj napriek tomu, že toto bývanie je takmer v centre mesta, tak ľudia v uzavretom areáli nájdu pokojné bývanie a oddych s nadštandardnými službami. Na druhej strane si môžu užívať všetky možnosti, ktoré ponúka bývanie v širšom centre, ako sú mestský život, kultúrne podujatia a nákupné možnosti.

„Snažíme sa od začiatku budovať Prestige park na jednej strane ako bývanie s nadštadardnými službami pre ľudí, ale na druhej strane sa snažíme, aby toto bývanie bolo cenovo dostupné pre každého,“ hovorí Mäsiar.

Takmer plná obsadenosť Prestige parku mu dáva za pravdu, že Prestige park nie je len nadštandardné bývanie, čo sa týka služieb, ale že je to aj cenovo dostupné bývanie v širšom centre Trnavy.

Poloha, cena a služby nie sú jedinými lákadlami pre výber Prestige parku. Tak ako v každom segmente, aj pri nájomnom bývaní je dôležitý individuálny prístup a osobné vzťahy. To si zobrali za svoje aj v Prestige parku a snažia sa naplniť očakávania ľudí tam bývajúcich vzájomnou otvorenou komunikáciou.

„Pre mňa ako majiteľa je spokojný nájomca najlepšia reklama. Zároveň to beriem aj ako ocenenie našej práce a mám dobrý pocit z toho, že sme ľuďom v Trnave vytvorili príjemné, pohodlné a bezpečné bývanie,“ uzavrel Martin Mäsiar.

logo_prestige_park

Ulož ako PDF
Napísal 26. mája 2015 9:17. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.