reklama

Prestige Park – európske bývanie za slovenské ceny

Vo svete je úplne bežné, že ľudia po celý život bývajú v nájomných bytoch. Podporuje to flexibilitu práce, čo znižuje nezamestnanosť. V západnej Európe tak žije viac ako 50% ľudí. Na Slovensku však tento trend ešte nie je, preto je veľmi ťažké v prípade potreby si nájsť vhodné nájomné bývanie.

Je to spôsobené tým, že nové bytové domy sa stavajú iba na odpredaj a je veľmi málo projektov na nájomné byty pre bežných ľudí. Ak aj sa takéto postavia, tak ide len o sociálne byty, na ktoré nemá každý nárok.

Platí to aj pre Trnavu, kde sociálne byty sú prázdne a trh s nájomnými bytmi nie je takmer žiaden. Svetlou výnimkou je ale projekt Prestige Park, ktorý by si našiel svoje miesto bez problémov aj v západnej Európe.

prestige-1
Pohľad do areálu Prestige Parku

Európsky štandard za slovenské ceny

Projekt Prestige Park vyrástol z pôvodného luxusného hotela na Sladovníckej ulici v Trnave. Dnes má vyše 80 bytov a je v meste najväčším komplexom nájomných bytov. S istotou môžeme povedať, že s najpohodlnejším bývaním pre ľudí.

„Štát dnes nevytvára priestor pre ľudí, ktorí buď potrebujú iba prechodné bývanie alebo nemajú prostriedky na kúpu bytu, preto sme prišli s projektom Prestige Parku,“ hovorí jeho majiteľ Martin Mäsiar.

Komplexy s nájomnými bytmi ako je tento sú v zahraničí bežné, ale na Slovensku ide skôr o novinku. „Nezostali sme však len pri bytoch, chceli sme priniesť európsky štandard za slovenské ceny. V Prestige Parku preto ponúkame nadštandardné služby, ktoré nájdete na Slovensku iba v hoteloch a penziónoch. My ich ponúkame bez toho, aby sa to dotklo výšky nájmu,“ hovorí o prednostiach Prestige Parku Mäsiar.

prestige-kuchnya
Kuchyňa v 2-izbovom byte

Nájomníci sú tam od študentov, cez začínajúce páry a mladé rodiny, až po ľudí, ktorí chodia do Trnavy na pracovné „týždňovky“. Výber bytov je veľký, od garsónok až po dvojizbové, plne zariadené byty.

Európske služby za slovenské ceny

Prestige Park je uzavretý areál s vlastným parkoviskom. Zakladajú si najmä na bezpečnosti a čistote.

„Bezpečnosť a čistota sú prvým predpokladom na spokojné bývanie,“ vysvetľuje Mäsiar. O čistotu areálu a spoločných priestorov sa stará chyžná a k dispozícii zdarma je aj údržbár. „To, že sme jediný takýto komplex bytov v Trnave nás neuspokojuje, ale motivuje, aby sme ponúkali ľuďom európske služby za slovenské ceny,“ hovorí ambiciózne.

Realita mu dáva za pravdu, v Prestige Parku nájdete klimatizované byty, letnú terasu s detským kútikom, za zvýhodnené ceny vstup do wellness a jeden krát za mesiac dokonca zdarma. Súčasťou areálu je aj spoločná práčovňa, či talianska reštaurácia.

„Kvalitné bývanie nemôže byť v 21. storočí nedostatkový tovar, preto sme sa rozhodli vybudovať Prestige Park, kde ľudia nájdu lepší komfort ako na sídliskách za dostupnú cenu,“ uzavrel majiteľ Prestige Parku Martin Mäsiar.

-reklamný článok-

Ulož ako PDF
Napísal 20. februára 2016 13:38. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Firmy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.