reklama

Triedenie je zábava. Vyskúšajte špeciálny počítačový program pre deti

Predstavte si, že vaše dieťa miluje triedenie odpadu. Doma hádže plastové fľaše z džúsu do žltého a papier do modrého smetného koša. Deti triedia s radosťou. Na tejto myšlienke postavila spoločnosť ENVI – PAK maľovanku, ktorá kreatívne prepája základnú farebnú abecedu triedenia s motiváciou deti triediť odpad.

Maľovanka je určená pre stolové počítače, tablety a ostatné mobilné zariadenia. Malým škôlkarom pomáhajú zvieratká z lesa ktoré ich učia, že ak budú správne triediť, potešia nielen seba, ale aj prírodu.

ENVI – PAK ako zástupca výrobcov má za úlohu vzdelávať všetky vekové kategórie obyvateľov o tom, ako správne triediť odpad do farebných kontajnerov.

Špeciálny vzdelávací program pripravil pre deti. Pre tie staršie vymyslel zaujímavé interaktívne prednášky, hry a edukačné materiály.

triedime

Ilustračné foto

Deti si môžu zasúťažiť v hre na triedenie odpadu na dotykovej tabuli, obrazovke i v počítači. Pre predškolákov vytvoril rozprávkovú prezentáciu, klasickú tlačenú verziu maľovanky spolu s farbičkami, ale aj modernú online verziu maľovanky.

„Začať učiť triediť odpad práve deti je dôležité. Čo sa v škole naučia, to prenesú aj domov na rodičov a starých rodičov. Maľovanka ich má naučiť základom triedenia, ale aj ukázať im, že z druhotnej suroviny sa dá vyrobiť nový tovar,“ prezradila riaditeľka pre marketing a komunikáciu Silvia Nosálová zo spoločnosti ENVI – PAK.

Ak sa chcú aj vaše deti zahrať na správnych triedičov, odpadovú maľovanku nájdu na www.triedime.sk/malovanka.

Ulož ako PDF
Napísal 13. augusta 2016 21:56. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Spoločnosť, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.