reklama

Pre deti aj dospelých – program na sobotný Trnavský rínek

Veríme, že nás počasie nesklame, a v sobotu 17.10.2015 sa stretneme od 9.00 – 17.00 hod na Kapitulskej ulici. Dobrovoľníci z neziskovej organizácie Bronco pripravili celodenný program, v ktorom si snáď nájdu „to svoje“ všetci.

Deti si môžu počas dňa pozrieť dve divadielka, o ktoré sa postará Marionetové divadielko pod hríbikom. O 10.00 hod to bude predstavenie „Poprepletko“ a po poobednom spánku o 15.30 hod zase rozprávka „O rozmarnej princeznej“. Program pre deti divadielkami ani zďaleka nekončí.

Príjemným prekvapením bude určite koncert kapely Pánko, ktorá zahrá veselé pesničky (nielen) pre deti. Súčasťou ich vystúpenia bude aj interaktívne zapojenie detí do kapely a spievania. Máme sa na čo tešiť!

rinek-prog

Ilustračné foto

Park bude zase plný workshopov a výtvarných dielní, o ktoré sa postará Pablo – výtvarný odbor v Trnave, tím škôlky Naboso, jazyková škola Asmina a detský kútik Jolie.

„Na júnovom Trnavskom rínku sa osvedčilo ako pódium námestíčku na začiatku parku nad schodmi. Preveríme ho i teraz a vystúpia tam všetky hudobné kapely,“ dopĺňa Matúš Hlinčík, ktorý je zodpovedný za program.

O 11.00 hod nám do jesennej nálady zahrá bratislavská kapela Barbora Bloom. Jej krásny zamatový hlas a príjemné melódie vás určite potešia. O 13.00 hod rozozvučí Kapitulská charizmatická trnavská kapela Romanika so svojim dynamickým hudobným prejavom.

„Snažíme sa na Trnavský rínek priniesť stále niečo nové, preto sme radi, že sa do organizácie a programu zapája stále viac zaujímavých hostí. V sobotu budú okrem koncertov návštevníkov čakať aj diskusie a prehliadka okolia Kapitulskej,“ hovorí za organizátorov Júlia Č. Oravcová.

Skúsená trnavská sprievodkyňa Emília Izakovičová návštevníkov o 11.00 hod pozýva na prechádzku okolím Námestia sv. Mikuláša, porozpráva o histórii trhov v okolí a návštevníkov vezme i do kostnice pri kostole sv. Mikuláša. Na pódiu v parku nám rozpovie svoj príbeh Ameer z Iraku, ktorý zo svojej krajiny ušiel a na niekoľko rokov sa stal hrdým Trnavčanom. Diskusiu o svojej ceste, a o tom, aká je v jeho očiach Trnava a čo má na nej rád, pripravilo občianske združenie Marginal.

Jazyková škola Harmony i tentokrát návštevníkom Trnavského rínku otvorí svoj krásny dvor. O 15.00 hod. si na jej nádvorí môžete vypočuť rozprávanie známej Simony Jurčovej o Trnave počas 1. Československej republiky.

„Opäť sa je na čo tešiť, tak veríme, že spoločne si vytvoríme krásnu jesennú sobotu,“ dodávajú organizátori.

(TS)

rinek15-prog

Ulož ako PDF
Napísal 15. októbra 2015 10:50. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “Pre deti aj dospelých – program na sobotný Trnavský rínek”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.