reklama

Trnavská univerzita ukáže záujemcom o štúdium počas Dňa otvorených dverí všetkých päť fakúlt

Všetkých päť fakúlt Trnavskej univerzity v Trnave organizuje Deň otvorených dverí, a to už v stredu 29. januára 2020. Uchádzači sa tak môžu zoznámiť so svojou budúcou alma mater, navštíviť zaujímavé prednášky a na niektorých fakultách sa rovno aj prihlásiť – so zľavou.

Ak sa chcete stať učiteľom, sociálnym pedagógom, vychovávateľom, tlmočníkom posunkového jazyka alebo editorom a študovať na najlepšej pedagogickej fakulte na Slovensku, aj pre vás je určený Deň otvorených dverí v priestoroch na Priemyselnej ulici v Trnave.

Uchádzači sa zoznámia s pedagógmi a vedením fakulty a dozvedia sa viac aj o študentskom živote.

Prihláška podaná v tento deň bude stáť iba 25 eur. Prezentácie začínajú v aule o 9.00 hod. a opakujú sa každú trištvrte hodinu. Posledná začína o 13.00 hod.

Na filozofickej fakulte je možné študovať etiku, filozofiu, históriu, klasickú archeológiu a klasické jazyky, ale aj psychológiu, politológiu či sociológiu. Jedna z najlepších filozofických fakúlt na Slovensku ponúka aj zľavu 10 eur pre uchádzača, ktorý podá prihlášku počas Dňa otvorených dverí.

Fakulta pripravila sériu viacerých prednášok, napríklad o antickej architektúre, radikalizme a extrémizme, pracovnej motivácii či manipulatívnom správaní.

Budúci právnici zažijú dokonca dva Dni otvorených dverí, a to nielen v stredu 29.1., ale aj 5. marca. Návšteva fakulty začína pre nich v tieto dni o 9.00, 11.00 a 13.30 hod.

Rovnako svoje brány otvárajú aj zdravotníci a teológovia. Na fakulte zdravotníctva a sociálnej práce sa zoznámite s dekanom Jaroslavom Slaným, nachystané sú prezentácie katedier, dostanete sa aj do virtuálneho sveta a nasledovať bude aj exkurzia do laboratórií či nemocnice.

Univerzita súčasne pozýva aj na podujatie Kam na vysokú v utorok 28. januára 2020 do hotela Holiday Inn, kde bude mať pripravenú interaktívnu prezentáciu.

(ts)

Ulož ako PDF
Napísal 20. januára 2020 7:58. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

pre “Trnavská univerzita ukáže záujemcom o štúdium počas Dňa otvorených dverí všetkých päť fakúlt”

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.