reklama

V meste pribudol jeden nový prípad COVID-19, starší pacient v trnavskej nemocnici ochoreniu podľahol

AKTUALIZOVANÉ

V okrese Trnava pribudol v utorok 14. apríla 2020 jeden pozitívne testovaný prípad na ochorenie COVID-19. Vyplýva to z údajov Ministerstva zdravotníctva SR. Vo Fakultnej nemocnici Trnava evidujú prvé úmrtie na koronavírus. Chorobe podľahol 89-ročný muž.

V našom regióne bol naposledny zistený pozitívny test u 51-ročného Trnavčana pred Veľkonočnými sviatkami 9. apríla.

Nový prípad z utorka 14. apríla sa týka 42-ročného muža z Trnavy.

Úmrtie pacienta z FN Trnava oznámil minister Marek Krajčí v stredu 15. apríla popoludní na tlačovej besede.

Na Slovensku včera pribudlo 28 ľudí s pozitívnym testom na ochorenie COVID-19.

Podľa štatistík NCZI bolo v utorok 1411 vzoriek negatívnych. Celkový počet pacientov s negatívnym výsledkom je tak 30 628. Celkový počet pacientov s pozitívnym výsledkom je 863.

Z ochorenia COVID-19 sa na Slovensku doteraz vyliečilo podľa hlásení regionálnych úradov verejného zdravotníctva 151 ľudí, z toho 40 bolo hospitalizovaných a 111 sa vyliečilo v domácej izolácii.

Aktuálne je na Slovensku hospitalizovaných v súvislosti s novým koronavírusom podľa údajov NCZI 141 pacientov.

V nemocniciach je s potvrdeným koronavírusom 67 ľudí, s podozrením na toto ochorenie 74. Na JIS sa aktuálne nachádza päť pacientov, na pľúcnej ventilácii sú štyria.

Na Slovensku od vypuknutia pandémie zomrelo šesť ľudí, jeden 89-ročný pacient bol hospitalizovaný v trnavskej nemocnici, informoval minister zdravotníctva Marek Krajčí.

Ulož ako PDF
Napísal 15. apríla 2020 11:51. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.