reklama

Pozitivita antigénových testov v Trnave dosiahla cez víkend 0,12%, čo je druhý najlepší výsledok od januára

Miera pozitivity v rámci plošného antigénového testovania v mestských odberových miestach bola počas uplynulého víkendu 17. a 18. apríla 2021 len mierne vyššia ako pred týždňom.

Cez víkend otestovali v odberových miestach vytvorených Mestom Trnava celkom 18 495 ľudí. Pozitívny výsledok malo 22 z nich, miera pozitivity dosiahla 0,12 percenta, čo je o tri stotiny percenta viac ako bolo minulotýždňové rekordné minimum.

Víkendový výsledok 13. kola plošného testovania bol druhý najnižší od januára tohto roka.

Ilustračné foto

Miera pozitivity dosahovala v Trnave najvyššie údaje počas prvých týždňov, kedy prekračovala jedno percento.

Okres Trnava je podľa aktuálne platného Covid automatu zaradený do II. stupňa varovania.

Epidemiologická situácia na Slovensku sa zlepšuje, od 19. apríla 2021 je celá krajina podľa Covid automatu v III. stupni varovania, teda bordovej farbe, žiadny okres nie je v čiernom IV. stupni varovania

Uvoľňujú sa viaceré opatrenia, s testom je od pondelka 19. apríla možná návšteva obchodov či služieb, po dlhých týždňoch môžeme vycestovať aj do prírody mimo svojho okresu.

Ulož ako PDF
Napísal 19. apríla 2021 7:42. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.