reklama

Živý koncert v KC Malý Berlín sľubuje experimentálnu improvizáciu na pódiu

Kultúrne centrum Malý Berlín prináša ďalší živý koncert. V rámci série predstavovania slovenskej experimentálnej hudby na pódiu zahrajú vynikajúci muzikanti a sólisti pod hlavičkou improvizačného projektu SWAG ensemble. Na koncert sa môžete tešiť už v piatok 11. júna o 20. hodine.

V Trnave vzniká nová séria koncertov experimentálnej hudby pod hlavičkou unMUTE. Prvým účinkujúcim v tomto roku bude SWAG ensemble, zoskupenie, ktoré okrem klasických hudobných nástrojov používa elektroniku a vlastné upravené hlasy.

Každý ich koncert je neopakovateľný aj vďaka improvizácii a chuti experimentovať.

SWAG ensemble je päťčlenný mini orchester pod vedením zvukového guru Sláva Krekoviča. Spolu s ním sa predstaví aj vynikajúci violončelista Andrej Gál, talentované muzikantky Alžbeta Irhová a Erika Coyle a doplní ich trúbkar Róbert Kolář. Stretnutie týchto ostrieľaných umelcov na jednom pódiu sľubuje vynikajúci zážitok pre všetkých, ktorí majú radi nevšedné hudobné zákutia.

Na nezabudnuteľný kultúrny večer pozývame dňa 11. júna o 20tej do priestorov kultúrneho centra Malý Berlín (Štefánikova 4).

Vstupné na podujatie je 5 € v predpredaji, 7 € na mieste. Diváci si môžu vstupenky zakúpiť za zvýhodnenú cenu v predpredaji na stránke www.malyberlin.sk.

Koncert bude na sedenie s max. 50 % kapacitou a dodržaním všetkých potrebných protiepidemiologických opatrení.

Podujatie z verejných zdrojov podporil hlavný partner projektu Fond na podporu umenia v rámci cyklu unMUTE 2021.

Ulož ako PDF
Napísal 9. júna 2021 8:30. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.