reklama

Projekt Učiaca sa Trnava pozýva na networking vzdelávacích organizácií

Tím projektu Učiaca sa Trnava pozýva všetky vzdelávacie organizácie z Trnavy na prvý networking vzdelávacích organizácií. Jeho cieľom je sieťovanie ľudí pôsobiacich v oblasti školského, mimoškolského, záujmového i neformálneho vzdelávania, ale aj v oblasti vzdelávania dospelých. Uskutoční sa v pondelok 28. júna 2021 v čase 14:00 do 16:00 v priestoroch kultúrneho centra Malý Berlín (Štefánikova 4).

„Na stretnutí by sme vás radi spoznali, dozvedeli sa viac o vašich aktivitách a tiež vám predstavili koncept projektu Učiaca sa Trnava, ktorý v týchto dňoch štartuje. Vytvoríme aj priestor na vzájomné spoznanie sa, nadviazanie nových kontaktov a v časti brainstorming budeme počúvať vaše problémy, podnety či nápady pre učenie (sa) v našom meste. V závere stretnutia vám predstavíme možnosti, ako sa môžete do projektu zapojiť alebo priložiť ruku k dielu. Veríme, že nás čakajú obohacujúce dve hodinky, ktoré prinesú mnoho inšpirácie,“ uvádzajú organizátori podujatia.

Ilustračné foto

Keďže kapacita networkingu je z dôvodu pandemických opatrení obmedzená, je nevyhnutné sa vopred zaregistrovať prostredníctvom tohto formuláru.

Učiaca sa Trnava predstavuje nový projekt rozvoja celoživotného učenia (sa), v rámci ktorého sa pripravuje stratégia rozvoja výchovy a vzdelávania v meste a tiež prvý festival učenia sa, ktorý sa bude konať 22. októbra 2021.

Organizačne za projektom stojí občianske združenie Lifestarter, ktoré ho realizuje pod záštitou a s podporu Mesta Trnava a desiatky ďalších partnerov.

Viac informácií o projekte je možné nájsť na webovej stránke www.uciacasatrnava.sk.

(mk)

Ulož ako PDF
Napísal 22. júna 2021 8:17. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Spoločnosť, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.