reklama

Strieborný olympionik Rory Sabbatini si v utorok zatrénuje v trnavskom golfovom areáli

Strieborný olynpijský medailista Rory Sabbatini príde v utorok 3. augusta 2021 do Trnavy.

Len pár dní po úžasnom olympijskom výsledku sa slovenský golfový reprezentant a strieborný medialista z Olympijských hier v Tokiu predstaví v Trnave.

Slovenská golfová asociácia v spolupráci s klubom Golf Trnava pozývajú priaznivcov na tréning s historicky prvým slovenským olympijským medailistom v tomto športe v utorok 3. augusta 2021 od 15. hodiny.

Program podujatia začne viac ako hodinovým tréningom v areáli odpaliska za Kamenným mlynom, nasledovať bude beseda so strieborným Sabbatinim a napokon autogramiáda.

Rozhodnutie o organizovaní tréningu a stretnutie s Rorym Sabbatinim práve v Trnave považuje člen prezídia klubu Golf Trnava Michal Novotný za veľké vyznamenanie pre celý klub aj golfový areál.

„Veľmi nás teší, že sa Slovenská golfová asociácia rozhodla tréning s Rorym zorganizovať práve v Trnave. Na podujatie sú pozvaní aj mladí golfisti z celého Slovenska. O to viac je pre nás cťou, že im, ako aj ďalším priaznivcom tohto krásneho športu, budeme môcť predstaviť náš areál,“ skonštatoval Novotný.

Ako doplnil, golf je na Slovensku stále pomerne mladým športom a na jeho rozvoji sa veľmi aktívne podieľa aj Golf Trnava výchovou mladých talentov.

„Rory je v súčasnosti veľkou inšpiráciou pre mladých golfistov a pevne verím, že tokijský olympijský úspech pomôže v napredovaní golfu na Slovensku, aj v Trnave,“ dodal.

Ulož ako PDF
Napísal 1. augusta 2021 13:23. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Šport, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.