reklama

Navštívte v sobotu Charitatívny bazár v City Arene. Pretože vzájomná pomoc má zmysel a robí náš život skutočne zmysluplným

V sobotu 18. októbra 2021 po minuloročnej pandemickej odmlke uskutoční v nákupnom centre CITY ARENA ďalší ročník charitatívneho bazára, ktorý organizuje City Arena v spolupráci s rehabilitačným centrom AXIS. Ručne vyrobené výrobky, ľudová tvorivosť, výnimoční ľudia a k tomu všetkému sprievodný program čaká na návštevníkov CITY ARÉNY v sobotu od 10:00 až do 17:00 hod.

V priestoroch nákupného centra na poschodí pre kníhkupectvom budú v tento deň  stánky s ručne pripravenými výrobkami ako sú: svietniky, hračky, mydielka, dekorácie, bižutéria, sošky, obrazy, kniha pacientky s neurologickým postihnutím či výborné domáce koláčiky.

Toto všetko pre vás už usilovne pripravujú rodiny, ktoré majú zdravotne znevýhodneného člena a ich najbližší, rodičia, súrodenci, ale aj dobrí kamaráti. Ich životné príbehy si budete môcť prečítať pri každom predajnom stánku, s niektorými dokonca aj osobne stretnúť.

V sprievodnom programe vystúpia naši dlhoroční partneri Martin Císar a Streetbeats Crew. Návštevníci si okrem zážitkov odnesú príjemný pocit, že prispeli na dobrú vec. Súčasťou podujatia bude aj tombola o zaujímavé ceny, ktoré venovali viacerí partneri podujatia, ako Kinder Club Trnava, Lesaffre Slovensko či A care, s.r.o.

Hlavnou cenou bude Víkendový regeneračný pobyt v rehabilitačnom centre AXIS. Zástupca tohto centra bude poskytovať aj lekárske konzultácie priamo počas podujatia od 13:00 hod.

Výťažok z podujatia bude venovaný adresne predávajúcim, teda pacientom s neurologickým ochorením a ich rodinám, ktorí sa nášho bazára aktívne zúčastnia, na ich ďalšiu liečbu.

Partner podujatia rehabilitačné centrum AXIS pripravil prekvapenie pre všetkých predávajúcich charitatívneho bazáru – darčekový poukaz vo výške 500€ na akýkoľvek rehabilitačný pobyt v ich centre.

Pretože pomáhať má zmysel a nikto z nás nevie, čo má pre nás osud pripravené a len vzájomná pomoc je to, čo robí náš život skutočne zmysluplným.

Charitatívny bazár pripravili dobrovoľníci a rehabilitačné centrum AXIS v spolupráci s nákupným centrom CITY ARENA Trnava. Ďakujeme, že nám pomáhate pomáhať.

Ulož ako PDF
Napísal 16. septembra 2021 14:30. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.