reklama

Na Zátvore vznikne deväť stojísk pre polopodzemné kontajnery

Na sídlisku Zátvor pripravuje trnavská samospráva inštaláciu nových polopodzemných kontajnerov. Celkom vznikne 9 stojísk s kontajnermi na rôzne druhy odpadov zapustenými v zemi.

Mesto Trnava hľadá prostredníctvom verejnej súťaže dodávateľa stavebných prác na vybudovanie deviatich nových stojísk polopodzemných kontajnerov na komunálny odpad.

Predpokladaná hodnota zákazky je 244 – tisíc eur s DPH, záujemcovia o účasť vo verejnej súťaži môžu predkladať svoje návrhy do 22. októbra 2021.

Aktuálna súťaž sa týka vybudovania stojísk na sídlisku Zátvor, konkrétne na uliciach Saleziánska, Rovná, Poštová a Veterná.

Ilustračné foto: trnava-live.sk

Na ulici Saleziánskej vzniknú stojiská v blízkosti vchodu č. 28 a na parkovisku medzi vchodmi č. 38 a 40.

Na Rovnej ulici č. 2 je vyhradený priestor na ploche zelene, ďalšie stojisko bude situované pri bytovom dome č. 4.

Dve stojiská postavia na Poštovej ulici – pred vchodmi č. 8 a na parkovisku pri vchode č. 26.

Na Veternej ulici vzniknú tri nové stojiská polopodzemných kontajnerov. Konkrétne pri vchode č. 36, pri vchode č. 29 a v blízkosti vchodov č. 24 a 24.

Všetky novovybudované stojiská budú obsahovať kontajnery na komunálny odpad, plasty, papier a sklo. Sedem z nich bude kruhového tvaru, dve budú štvorcové.

Niektoré súčasné priestory určené pre kontajnery budú zrušené, v niektorých prípadoch vybudujú stojiská v rovnakom priestore.

Konštrukcia plôch okolo kontajnerov bude vytvorená z betónovej zámkovej dlažby, rovnako tak hlavný prístupový chodník ku kontajnerom.

MAPA:

Pre zväčšenie kliknite na obrázok

Zdroj: Mesto Trnava

Ulož ako PDF
Napísal 11. októbra 2021 10:20. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.