reklama

Trnavská radnica plánuje investovať do novej vianočnej výzdoby centra mesta desaťtisíce eur

Trnavská radnica plánuje investovať do novej vianočnej výzdoby centra mesta desaťtisíce eur.

Mesto Trnava hľadá prostredníctvom verejnej súťaže dodávateľa novej vianočnej výzdoby. Jej predmetom je dodanie nového vianočného osvetlenia, ako aj jeho montáž a demontáž.

Súťaž v predpokladanej hodnote 84-tisíc eur s DPH chce radnica vyhodnotiť do konca októbra, lehota na predkladanie ponúk uplynie 25. 10. 2021.

Ilustračné foto: trnava-live.sk / Patrik Pokorný

Mesto plánuje zakúpiť nové osvetlenie budovy radnice, osvetlenie rozkladacieho vianočného stromu na Hlavnej ulici, sedem kusov svetelných previsov na pešiu zónu a osvetlenie na 40 kusov stromov rovnako na Hlavnú ulicu.

Súčasťou zmluvy s víťazným uchádzačom je aj montáž a demontáž nového osvetlenia počas trojročnej záručnej lehoty.

Ulož ako PDF
Napísal 12. októbra 2021 8:28. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.