reklama

Do Malého Berlína príde oceňovaná monodráma z pera škótskeho komika

Skutočný príbeh plný autenticity, súkromných mailov a stalkingu. Škótsky spisovateľ a stand-up komik Richard Gadd na divadelné dosky uviedol inscenáciu Malý sobík o zvláštnom vzťahu, ktorý zažil na vlastnej koži. Do Trnavy prichádza v podaní Divadla Kontra už v piatok 20. mája o 19:00.

Predstavenie nastavuje zrkadlo vymoženostiam modernej doby a ľudsky popisuje skutočný príbeh o zvláštnom vzťahu komika a jeho fanynky. Sociálne siete, mobily a správanie sa na internete patria medzi horúce témy súčasnej doby a tzv. stalking, alebo prenasledovanie je už ich neodmysliteľnou súčasťou.

Aj napriek tomu, že je len jednou časťou tohto príbehu, je tou najsilnejšou a najzávažnejšou.

Na tému predstavenia sa momentálne pripravuje aj 7-dielny seriál na Netflixe s rovnakým názvom – Malý sobík.

„Autor predstavenia Richard Gadd tam bude hrať hlavnú postavu. Som rád, že sa nám autorské práva podarilo vybaviť ešte pred streamingovou službou, inak by sme ich už zrejme nezískali. Verím, že sa vám bude Malý sobík páčiť a že to bude super zážitok,“ hovorí Peter Čižmár z Divadla Kontra.

Predstavenie sa uskutoční v kultúrnom centre Malý Berlín (Štefánikova 4).

Vstupné na podujatie je 7 € v predpredaji (malyberlin.sk/eventy/divadlo-kontra-maly-sobik/). V deň podujatia je to 10 €. Študenti, seniori a ZŤP majú zľavnené vstupné 5 €.

Podujatie z verejných zdrojov podporili Fond na podporu umenia a Mesto Trnava.

Ulož ako PDF
Napísal 19. mája 2022 7:57. Článok je zaradený do rubriky: Aktuálne, Ďalšie správy, Pozvánky, Trnava. RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.


INZERCIA

reklama

reklama

reklama

Prihlásiť sa | © Všetky práva vyhradené. trnava-live.sk I Názory vyslovené v diskusiách čitateľov nie sú názormi prevádzkovateľa webu, a ten za obsah týchto názorov nezodpovedá. Rasistické, vulgárne, urážlivé a príspevky mimo témy článku budú vymazané. Redakcia si vyhradzuje právo na zastavenie diskusie v prípade, že komentáre smerujú k vzájomnému napádaniu sa a osočovaniu účastníkov diskusie alebo iných osôb.